Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerweek Spiritual Sexual Shamanism & Tantra

augustus 25, 2023 19:00 - augustus 30, 2023 17:00

€850

In deze sjamanistische zomerweek nemen we je stap voor stap mee in een reis binnen het Spiritual Sexual Shamanism & Tantra.

Allereerst creëren we een veilige, intieme sfeer. We besteden aandacht aan het durven stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren. In deze fase leer je overtuigingen los te laten die je belemmeren om je te verbinden met je krachtige, creatieve energie en je unieke zelf. We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd. We laten overlevingspatronen los en komen tot de essentie van wie we zijn.

We gaan de kracht van het transpersoonlijke -voorbij het ego- steeds meer ontdekken en ruimte geven om vanuit de vrije energie die dan ontstaat, los van ego, identiteit en zelfs gender, seksuele energie te laten stromen waardoor zij een bron wordt van levenskracht en heling.

We werken daarbij met verschillende tools, zoals: beweging, ademhaling, energie, emotional integration, aanraking, verweven met sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte en het inzetten van seksuele energie als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn.

Voor deelname aan deze reis is wenselijk dat je -enige- ervaring hebt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt. Maar het allerbelangrijkste is een open houding en het verlangen om dieper in jezelf te gaan en meer vrijheid en liefde te ervaren.

Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of deze reis bij jou past.

Data: vrijdag 25 augustus – start om 19 uur t/m woensdag 30 augustus – einde rond 17 uur.

Je betaalt voor deze training € 850,- inclusief alle maaltijden, tussendoortjes, gebruik van hottub en massageolie en inclusief 5 overnachtingen. Je slaapt in een 2 of 3 persoonskamer of in de caravan (deze  heeft een groot bed 190×210 cm en is geschikt voor 2 personen).
Je kunt ook je eigen tent of camper meenemen. Geef dit dan tijdig aan,
dan kijken we wat mogelijk is. Je kunt bij je aanmelding je voorkeur opgeven. We zullen de aanvragen behandelen op volgorde van binnenkomst. Stellen hebben voorrang op een tweepersoonskamer of de caravan.

Deze zomerweek wordt gegeven in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Meld je aan via ons inschrijfformulier. Heb je nog vragen stuur dan een mail naar info@seedzforlife.nl.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Gegevens

Begin:
augustus 25, 2023 19:00
Einde:
augustus 30, 2023 17:00
Kosten:
€850

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »