Reviews

Hieronder ervaringen van onze deelnemers.

Introductiedag en powerweekend

Eva (45 jaar)

“Wat prijs ik mezelf gelukkig dat jullie op mijn pad zijn gekomen! Normaal doe ik pure tantra workshops maar daar bleef ik toch wat op mijn honger zitten. Grenzen die me opgelegd worden ipv dat ik ze zélf mocht stellen naargelang ik ze voelde en toch geen complete vrijheid en openheid. Dit kon bij jullie in alle veiligheid wél en maakte me duidelijk dat dit mijn pad is… Bedankt voor de prachtige dag die ik samen met deze hele leuke groep mensen mocht beleven. Heel zacht geleid door jullie: lieve, open mensen. Dit smaakt zó naar meer!”

Anne (57 jaar)

“Bedankt voor een heerlijke introductiedag. Op jullie prachtige plek, verbond mijn lijf zich automatisch met de grond. Als dat gebeurt, wordt mijn hart meteen warm. Als ik er in rust gaat wat ik wel/niet wil, als vanzelf. Moeiteloos. Fijn jullie rust, bedding, uitnodigingen, precies daar te zijn waar je bent op dat moment. Dat zijn niet alleen maar een paar woorden, maar jullie belichamen het (woord) ook, doorleefd en pretentieloos. Zo fijn om mijn vreugde van “ik wil dit niet” te voelen. Dat gevoel was nieuw voor me. Om dan in vrijheid  ontspannen een andere keuze te maken. En dan een lichtfeest te krijgen die me zo diep ontroerde. Mooi de opbouw en afbouw in de dag. Bedankt ook voor een heerlijke lunch, ik heb ervan genoten. Kortom een dag aardse liefde! “

Didi (45 jaar)

“Ik heb genoten van jullie introductiedag. Jullie hebben een prachtige plek middenin de natuur die direct goed voelt. Jullie creëerden samen een veiligheid waarin ik op ontdekkingsreis naar mijzelf en mijn vrouwelijkheid mocht en kon gaan. De combinatie van de oefeningen was heel bijzonder. We raakten elkaar vooral energetisch aan. En dat was voor mij precies wat ik nodig had en wat ik graag wilde delen met de groep. Ik vond mezelf heel lief deze dag en durfde me ook echt over te geven. Weer een paar muurtjes afgebroken. Steeds dichter bij de kern. Dank jullie wel! Namaste.”

Suzie (53 jaar)

“Frank en Monique creëerden een veilige bedding en verzorgden een indrukwekkend en uniek programma op de introductiedag. De mix van tantra en shaminisme was erg fijn. Ze vullen elkaar goed aan. Verbonden met het hart maar ook met de aarde en het grotere geheel. Monique en Frank zijn warme naar ook down to earth mensen en dat is fijn. Een heel krachtige dag waarbij ik weer nieuwe aspecten van mezelf mocht zien en ervaren. Ik heb me meteen aangemeld voor de 6-daagse cursus. In mijn ogen niet geschikt voor mensen die geen lichaamswerk/tantra ervaring hebben.”

Marieke (53 jaar)

“Lieve Monique en Frank, ik wil jullie beide enorm bedanken voor de prachtige energieke dag van gisteren.
Ik heb veel geleerd en gevoeld. Ik voel me veel meer open staan voor verbinding. Ik voel dat ik ruimte heb om vrij naar verdriet te kijken als dat zich voordoet. De setting was mooi en veilig bij jullie! Mijn beeld van sjamanisme is weer helemaal bijgedraaid na een eerdere mindere ervaring elders. Ik merk dat ik me hier heel erg bij thuis voel en thuis voelde komen. Mijn gevoel van vertrouwen in het ‘werken’ met energie is weer versterkt en ik heb meer naar mijzelf leren kijken. Ik kreeg mooie tools aangereikt om mezelf lief te hebben, dichter bij mezelf te komen. Wie ben ik, wat wil ik? Ik vind jullie manier van begeleiden erg prettig en voelde ook veel veiligheid en vrijheid. Ik voel de energie nog stromen en voel veel liefde! Ik kom terug! Nogmaals dank! Namasté!”

Otto (50 jaar)

“Allereerst dank voor deze reis. Een die mij weer verder op mijn pad heeft gebracht. Jullie hebben me fijne en veilige stappen laten zetten. Ik mocht veel leren. Vooral over mezelf. Mijn grenzen herzien of verplaatst waar het kon en gelaten waar gewenst. Alles is goed. De oefeningen waren niet allen op mijn lijf geschreven. Toch hebben ze mij verder gebracht. Thnx voor deze dag. Hopelijk tot weerziens. Namasté.”

Bea (50 jaar)

“Enorm bedankt voor de hele bijzonder en warme, liefdevolle, inspirerende introductiedag, met een aantal bijzondere rituelen. En dan de zelfgemaakte noten-banaancake zonder suiker en gluten en de heerlijke en gezonde lunch met Bio-kaas en zelfgemaakte soep vol groenten, een heerlijke salade en zelfgemaakt zuurdesem brood, ik heb gesmuld! Maar vooral de hele sfeer, zo gevoelig en integer en liefdevol allemaal…… jullie zijn hele mooie mensen en dit werk past helemaal bij jullie!”

Anja (50 jaar)

“Er is zoveel in beweging gekomen! Ik voel me krachtiger, ik voel een soort oerkracht. Dit ben ik! Een krachtige, mooie vrouw. Don’t fuck with me. En dat is bijzonder want daar ben ik niet bepaald mee opgevoed ;). En dan in al mijn vrouwelijkheid en zachtheid. Daar heeft jarenlang een sluier overheen gehangen. Ik merk dat, door met jullie te werken die power, die echte Anja weer helemaal terug mag komen. Met ALLES wat er is. Dus ook die zgn dark site. Want ook daarin zit zoveel kracht. Op de een of andere manier ervoer ik direct bij binnenkomst de veiligheid die ik nodig had. Door de ontvangst van jullie, de fijne mensen in de groep en ook door de ruimte. Ik heb zoveel gevoeld, sensualiteit en seksualiteit ervaren. Het meest geraakt ben ik door het geheel. De veiligheid die jullie bieden. Het er mogen zijn met alles wat er is, en dan ook echt alles en het respect. Van ieders grenzen en voor ieders prachtige verschijning. DANK!!”

Yvonne (41 jaar)

“Wauw! Wat sloot deze introductiedag aan op mijn verlangen om de diepte in te gaan! Ik voelde me echt uitgenodigd om dat wat voor mij nodig was aan te gaan, maar kijk tegelijkertijd terug op een heerlijke, warme, verbonden dag waarin ook ruimte was voor genieten en plezier. Ik kan niet wachten om de vervolgtraining te gaan doen bij Frank en Monique!”

Maarten (52 jaar)

Ik heb de introductiedag bij Frank en Monique als helend en als heel warm ervaren. Bijzonder hoe we als groep in een korte tijd zo vertrouwd met elkaar raken dat liefde kan stromen in onszelf en tussen elkaar. De oefeningen en rituelen zijn een verrijking evenals de combinatie: grenzen aangeven en respecteren (en dit niet als een afwijzing zien) maar ook: je verlangen aangeven en daarvoor durven gaan. Met deze combinatie wordt zoveel meer mogelijk dan we in ons dagelijkse leven ervaren, we worden er mooiere mensen van.

Josje (50 jaar)

“Ik heb de workshopdag als zeer prettig beleefd. Jullie begeleiding ervaarde ik als heel organisch, rustig, betrokken en goed afgestemd, jullie hebben beiden een aangename energie over je. De fijnste oefeningen vond ik de ‘sjamanistische ademhaling’ en de ‘energetic penetration’. Met name de laatste was nieuw voor me en ik vond het een prachtige, intieme ervaring door de bewegingen van onze lichamen ten opzichte van elkaar en het elkaar blijven aankijken, iets wat voor mij altijd enorm veel toevoegt aan de intimiteit t.o.v. mijn partner. Deze dag proeft naar meer willen beleven bij jullie!”

Jeroen & Anna (45 jaar)

“We denken nog vaak aan terug aan de cursusdag bij Frank en Monique. We vonden het oa een mooi moment dat Frank vroeg of hij een bespiegeling mocht geven en vertelde dat er in een relatie soms de één met de vrijheidsvlag loopt en de ander met de veiligheidsvlag en dan weer andersom (herkenbaar). De hele houding tegenover het leven zoals deze in de cursus naar voren kwam heeft ons wel geraakt. Ook fijn dat jullie tijdens de oefeningen ook zelf veel geluid mee maakten, dit maakt dat je als cursist daar weer aan herinnerd wordt en dat je makkelijker geluid maakt omdat je dat niet alleen doet. Thuis komen we er nu ook achter door oa geluid te maken, je veel dieper gaat in het voelen tijdens het vrijen. Er was tussen ons al weinig schaamte maar dat is door de cursus nog verder verdwenen. De gastvrijheid (loop maar de tuin en de keuken in etc) hebben we ook als erg prettig ervaren. We voelden ons meer dan welkom!”

Hellen (55 jaar)

“Graag zou ik jullie nog willen bedanken voor de workshop waarbij we zo’n prachtig en zacht ritueel hebben doorlopen. Deze resoneert nog steeds na door de puurheid en zuiverheid waarbij alle maskers, oordelen en gêne wegvielen. Het was zó mooi! Ook de muziek vond ik zo prachtig.”

Reviews powerweekend

Ralph (54 jaar)

“Het weekend ‘Take back your power’ heeft een grote shift tot gevolg gehad en me echt weer teruggevoerd naar mijn power. Ik voel sindsdien weer meer energie en voel dat mijn herstel echt een stijgende lijn heeft ingezet. Heel veel dank daarvoor. Daarnaast heeft het ook tot een verdieping geleid in de relatie tussen mij en mijn vriendin. Het weekend heeft me al met al meer opgeleverd dan ik ooit van tevoren had durven vragen.”

Han (55 jaar)

“De manier waarop jullie dit weekend begeleiden vond ik heel fijn, down to earth, geen goeroe gedrag, veel ruimte voor iedereen, aandacht voor de groep en waar nodig individueel.

Ik heb een heerlijk weekend gehad bij jullie. Voelde me erg thuis en welkom. Van te voren was ik best wel nerveus. Of ik het wel kon verstaan, mee zou kunnen doen, onderdeel van de “groep” zou zijn. En dat ging allemaal goed. Ik kreeg verschillende keren te horen dat mensen het sterk vonden dat ik zoiets deed. Tja, ik verdom het eigenlijk om zulke dingen niet meer te (kunnen) doen. Maar het is wel fijn om zoiets te horen. Mensen zonder kennis van alle ballast die ik zelf weet/zie, zien mij wellicht veel zuiverder dan ikzelf.  In sommige dingen ben ik anders en in heel veel dingen ook gelijk. Iedereen had zo zijn issues waar hij/zij mee stoeit/vecht. Ik ben op verschillende manieren weer met mezelf geconfronteerd. Soms heel pijnlijk maar tegelijk leerzaam.  En vrij snel stond ik er weer. Na afloop van het weekend voelde ik me heel krachtig. Ondertussen is dat een beetje weggeëbd maar het gevoel zit nog in me.”

Zesdaagse reis of zomerweek

Claudia (44 jaar)

“Op weg naar de zesdaagse zomerweek voelde ik in mijn hele lijf de spanning opeens toenemen… een gevoel van angst en onzekerheid sluimerde door mijn cellen. Hmmm, wat zou zich hier gaan aandienen? In de dagen die volgden heb ik zoveel mooie dingen mogen ervaren, emoties kunnen doorvoelen en met hulp van de rituelen én de overige deelnemers diepere lagen in mijzelf kunnen aanboren, emotionele blokkades mogen doorbreken en opruimen, oordelen los kunnen laten… en dat alles op een manier die compleet nieuw voor me was en tegelijk heel fijn voelde. Diepe bewondering en respect heb ik voor alle deelnemers en er is enkel dankbaarheid voor de veilige bedding waarin ik mezelf mocht ontdekken en bloot geven; letterlijk en figuurlijk. Ik voel me diep geraakt door de veiligheid om te ‘spelen’ met mijn seksualiteit, de dualiteit tussen de ‘lichte en donkere’ vrouwelijke én mannelijk energie, een meisje én een vrouw te mogen zijn, gebroken én krachtig te zijn, het voelen van doodsangst, intense paniek en woede en daarin te blijven zitten, totdat het helemaal door me heen was ‘gebrand’, terwijl ik tegelijk in verbinding bleef met de anderen, het delen van mijn diepste pijn in de vrouwencirkel, terwijl de mannen in stilte de veilige bedding gaven en er geen enkel oordeel was, maar enkel de ‘loving presence’ van iedere aanwezige in de ruimte… ik voel tranen van dankbaarheid nu ik dit hier weer opschrijf. Wat een voorrecht en geluk om dit te mogen ervaren. Er waren tranen én ooooh, wat hebben we ook veel gelachen met elkaar! Hier heb ik échte mannen en échte vrouwen mogen ontmoeten, in al hun kwetsbaarheid en onzekerheden… en die zijn veel mooier, authentieker en zuiverder dan alle plaatjes, gedachten en overtuigingen die ik daarover in mijn leven heb meegekregen.
Wat een helende en transformerende reis, deze 6 dagen, met al die mooie zielen. De energie trilt nog steeds door, in alle lagen van mijn zijn. Ik voel me krachtiger op mijn benen staan, ervaar geluk liefde en een intense vrijheid in de stormen die zich hier thuis weer aandienen. En een intens vertrouwen in alles wat er is… ”

Rodin (51 jaar)

“Wat een beweging! Zo bijzonder, deze training, waaronder de vorm, een drieluik. Ik “weet” dat integratie misschien wel de belangrijkste fase is, althans voor mij, juist omdat ik die juist vaak oversla, maar ik beleef ‘m nu echt. En al heb ik veel trainingen gedaan en veel groei doorgemaakt op dit pad van “de Rode weg”, zelden heb ik zo de kracht van intentie ervaren. Vaak neem ik een intentie mee naar een workshop of retraite, en veelal bekrachtigend voor de transformatie/initiatie fase zelf, maar niet eerder heb ik zo ervaren om intenties vanuit die fase weer mee te nemen naar real life. En belichaamd! Wat een waardevol traject, precies en juist kloppend voor het proces van verdieping waar ik naar verlangde, om mij nog meer te ontdoen van laagjes die mij niet meer dienen. Ik voel ontzettend veel dankbaarheid naar Frank en Monique, voor wat zij op hun eigen wijze manier de wereld in brengen en ook naar ieder ander van onze groep, want samen co-creëren wij dit, door ieders unieke, individuele en authentieke inbreng.”

Ama (44 jaar)

“Als deelnemer aan een meerdaagse ‘Spiritual Sexual Shamanism’ ging ik samen met een groep “onbekenden” op een avontuurlijke reis. Vanuit de veiligheid die geboden werd kon ik eigen grenzen opzoeken en mezelf bevrijden van belemmerende overtuigingen, zo heb ik ervaren. De diepte in en onderzoeken waarom ik spanning bij een oefening voel of juist merk dat ik energie meer vrijelijk gaat stromen. En soms ook maar gewoon doen en zien wat het brengt en dan verrast worden. Speels maar ook met focus en respect voor mezelf en de ander. En wat die ander betreft, heb ik, bij bijvoorbeeld een massage-oefening, het gevoel gehad dat er geen andere mensen waren, een zo diepe verbondenheid met elkaar voelend, resulterend in een als vanzelf sprekend geven en nemen en aanvoelen, echt in flow met…de mensheid als geheel? De stroom van het leven? Het universum? Hoe je het ook wilt noemen.

Eenmaal thuis merkte ik al meteen dat er veel veranderd was. Ik kan bewuster waarnemen wat er gebeurt in mezelf en bij een ander en in de dynamiek. Ik voel me ook vrijer om mezelf te zijn en te uiten. Alsof er in dat opzicht ook geen weg terug is en dat is ook best spannend en het vraagt om vertrouwen. Wat me vooral een vrij gevoel geeft is dat ik heb ervaren dat er keuzevrijheid is hoe om te gaan met een situatie. Welke energie, manier van doen, wil ik in mezelf aanboren, waar gaat het me om en hoe adresseer ik de pijnstukken die ik bij mezelf en bij anderen tegenkom? Bij de opvoeding van mijn kinderen merk ik dat ik meer bezig ben met positieve aandacht in het contact maken, overigens ook met hun vader, mijn ex-partner. Er kan zoveel tijd en aandacht gaan naar regelzaken, ik kan me er makkelijk in verliezen, zeker met de telefoon in de hand.

In mijn werk heb ik veel te maken met mensen die in moeilijke situaties zitten en waarin ik soms lastige beslissingen moeten nemen. Het helpt me om in ‘loving presence’ met hen te kunnen zijn, met een open hart contact te maken, ervaren dat we samen mensen zijn en van daaruit te doen wat er soms nu eenmaal gedaan moet worden.”

Cora (58 jaar)

“Er is iets veranderd in mij. Ik voel me vrijer. Ik voel dat ik meer kan genieten. Ik merk dat ik opener de wereld in kijk, meer bewust in mijn leven sta. Ik voel zo veel. Ik vind het bijzonder en ontroerend. Wat een fijn gevoel! Ik ben er blij mee, geniet er van. Dank jullie wel, Frank en Monique! En dank aan de groep. Mede door jullie allemaal kan ik dit nu zo ervaren.”

Suzie (53 jaar)

“Mijn levenlust en levenskracht stromen weer, er is echt iets doorbroken. Er is ook een enorme creatie kracht los gekomen, ik voel me net een magneet momenteel. Wat ik zo bijzonder vond aan de zesdaagse reis was de combinatie van spiritueel seksueel sjamanisme, tantra en emotioneel lichaamswerk. Ik ken genoeg plekken waar het seksuele heerlijk kan stromen, of juist het spirituele, waar het draait om heling, en alles daartussen, zoals binnen tantra. Alles voedt wel weer een bepaald stukje van mij. Maar niets is zo omvattend als wat we in de zesdaagse reis gedaan hebben, juist de combinatie maakt het zo krachtig.”

Geert Kimpen (56 jaar)

Geert Kimpen, auteur van o.a. “De Kabbalist” en “Het meisje dat aan de oever verscheen” en “Ik, Maria Magdalena”, volgde bij ons een aantal trainingen en heeft over zijn ervaringen enkele artikelen geschreven, die je kunt lezen op zijn account op Facebook. Een daarvan vind je hieronder. Meer informatie over zijn werk vind je op www.geertkimpen.com

“Ik mocht een vlieg op de muur zijn bij een vrouwencirkel. Samen met 7 andere mannen de ruimte houden voor vrouwen die  met elkaar hun kwetsbaarheid deelden. Ik werd geraakt door bij wat ze ook deelden, niet een met de vinger wees. Niet naar de wereld, de ander, de ouder, de partner, de rivale of de mannen in het algemeen. Ze droegen hun eigen verdriet in zachtheid naar zichzelf en naar degene die hun verdriet veroorzaakt had. En dat was zo krachtig met zachte vrouwelijke stem. Het zusterschap te mogen zien. De verbondenheid in aanwezigheid. En met respect voor elke zuster. Gelijkwaardig en bijna een. En dan te horen dat zij op hun vrouwelijke wijze dezelfde diepste onzekerheden hebben die wij mannen ook in ons dragen. Wij mannen deelden in onze mannencirkel ook onze kwetsbaarste verhalen, op de achtergrond omringd door vrouwen in liefdevol aanwezig zijn. En ook wij waren er voor elkaar en herkenden de pijn in elkaars woorden. Een blik of een hand op een schouder als ondersteuning. Wat een voorrecht om in de allerintiemste verhalen te voelen dat als we ons zelf dragen, en delen, onze last zoveel minder zwaar wordt en nieuw licht en inzicht krijgt. Girls compete with each other. Women empower another. Boys fight. Men support. Aho!”

Marc (57 jaar)

“Jullie aanpak is erg diepgaand en tegelijkertijd heel integer. Jullie dagen mensen uit, maar geven tegelijkertijd ook aan dat er keuzes zijn. Ik voelde geen groepsdruk, zoals ik in sommige andere aanbieders van workshops ben tegen gekomen. ”

Els (50 jaar)

“Ik ben gevoelig en spiritueel, en vind het lastig om mijn plek in te nemen hier op aarde en om mijn lichaam helemaal te bewonen. Mijn verlangen was om meer contact te maken met de wilde, ongeremde vrouw in mij en zo meer in mijn kracht te komen. Tijdens de zesdaagse kwam ik meer en meer in verbinding met mijn Dark Feminine, de Lillith, de Kali in mij… Daar zaten zoveel oordelen, pijn en woede voor, waardoor zij er niet mocht en kon zijn. Ik ben onderweg… en ik voel wel dat ik deze energie erbij nodig heb in mijn leven. Het geeft meer plezier, meer genieten, en een enorme creatiekracht. Ook helpt het me om meer in mijn bekken aanwezig te zijn en duidelijker mijn grenzen te voelen. Veel dank daarvoor.”

Pieter (65 jaar)

“Het welkom van de treurwilg, groots en aanwezig, de zang van de Waal, haar steunende stroom en altijd doorgaande reis. Ingeklemd tussen dijk en wilgenbosje, beschermende ruimte, werken Monique en Frank. Monique, oprecht, wijs, geaard, aanwezig, veilig. Frank, vol woorden, wensen, verlangen, ruimte gevend, bedding en lef, enkelvoudig leven, doelgericht over kronkelige paden. Dat en de introductiedag van de zesdaagse, waar ik heel blij van werd, en een groep jonge reizigers die steun gaven en vol overgave samen het pad gingen. Prachtig. Een heel mooi begin van een reis waarin voor mij samenkwam wat tot nu toe gescheiden was, waar nieuwe paden gelopen mochten worden, intenties uitgesproken, verdriet en oude pijn gesteund door de broeders mocht vertrekken, waar we elkaar begonnen te zien zoals we zijn en oordeelloos konden samen leven, zes dagen die veel langer voelden. Waar ik in waarachtigheid mocht ontmoeten en het overbodige denken zijn eigen afslag mocht nemen. Het was mooi en fijn, voor mij. Dankbaar naar “the spirits and the elders, visiting and supporting us”. Mi sha enakute ha.”

Samir (40 jaar)

“Een reis als geen ander! Mijn leven veranderde compleet en ik heb mezelf zoveel verder en dieper ontwikkeld onder begeleiding van Frank en Monique, in zo’n korte tijd, vergeleken met al het andere zelfontplooiingswerk dat ik aan mezelf heb gedaan. Ze creëerden zo’n veilige en liefdevolle ruimte om mijn kern te ontdekken en te delen met mijn medereizigers dat ik de kracht en het belang van kwetsbaarheid voelde, zodat ik mezelf kon bevrijden van de pijnen en patronen die me mijn hele leven wogen. En nu heb ik een nieuwe en liefdevolle relatie waarin ik me elke ochtend voel dat ik de gelukkigste man ter wereld ben. Heel erg bedankt lieve sjamanen.”

Magda (47 jaar)

“Ik stapte in de sexual shamanism zesdaagse bij Monique en Frank open en zonder specifieke verwachtingen. Mijn enige intentie was mijn verlangen naar een voluit zinderend leven en de weg om dit verlangen waar te maken, is naar binnen. Steeds een laagje dieper mijzelf écht(er) leren kennen. Individueel, op mijn eigen kracht en in mijn relatie, ik volgde deze zesdaagse dan ook samen met mijn lief.
In het tweede weekend, gebeurde het… ik ontmoette in mij een ‘ikje’ waarvan ik wel wist dat ze er was maar ik had haar nog nooit echt kunnen leven: mijn wilde volwassen vrouw met veel “dark feminine” energie. Mijn innerlijke meisje kende ik al wel, de moeder met haar oerkracht heb ik ook leren kennen en geleefd vanaf de geboorte van mijn eerste kind. En nu dus de volwassen vrije wilde vrouw. De vrouw die gelooft in zichzelf, weet wat ze waard is, weet wat zelfliefde voor haar betekent. Momenteel voel ik de behoefte aan het integreren en laten samenspelen van die drie delen in mij; het meisje, de wereldverbeteraar, de moeder die onze natuur verzorgt en samenwerkt met moeder aarde en de vrije wilde vrouw die zich love warrior voelt en strijdt voor een leven in vrijheid!
Het derde weekend was magisch: er kwam een pijn en verdriet los in een hele mooie oefening waarna mijn proces van innerlijke bevrijding zich verder kon verdiepen. Dank jullie wel lieve Frank en Monique. Ik kijk uit naar nieuwe mooie momenten samen met jullie.”

Marius (51 jaar)

“Ik voel een nieuwe bestemming in het vrij kunnen zijn in mijn lichaam met sexualiteit.
In verbinding met mezelf en de ander.
Het kunnen ontvangen en geven.
Hier ligt de sleutel voor mijzelf.
Dank voor de oefeningen en het echte contact wat ik ervaren heb.
Hoop dat ik dit kan meenemen en integreren in mijn leven.”

Stijn (39 jaar)

“Dankzij de 6-daagse reis bij Seedz for Life zijn er bij mij veel processen in werking gezet, zaadjes geplant en persoonlijke uitdagingen overwonnen. Frank en Monique zorgen voor een veilige, vertrouwde en open ruimte waarin iedere deelnemer, in diepe verbinding met de groep, zijn eigen proces aan kan gaan. Ze hebben heel veel oog voor de groep, de individuele deelnemers en al het zichtbare en onzichtbare dat zich ontwikkelt. Ze springen zeer zorgvuldig, liefdevol en flexibel om met de behoeften van de groep en van de individuele deelnemers. Alle elementen van de reis sluiten heel goed op elkaar aan, waardoor ik stap voor stap meegevoerd werd in de heerlijke stroom van het spirituele, seksuele sjamanisme en tantrisme. Een stroom die nu in mij zit en ik dus na het afronden van de reis in het dagelijks leven met me meedraag.”

Advanced (vervolg op zesdaagse reis)

Samir (43 jaar)

“Ik heb in 2020 mijn eerste reis bij Seedz for Life bijgewoond. Vanaf het moment dat de introductiedag begon, voelde ik iets veranderen, een thuiskomen bij mijn authentieke zelf en een verbinding met iets veel groters, een natuurlijke kracht die voorbij de beperkingen van het ego gaat, met een eigen kloppend hart. Mijn echte reis was eindelijk begonnen… en is nog altijd aan de gang. Ik volg nog steeds gevorderde cursussen en tribe bijeenkomsten. Het is een tweede thuis waar ik telkens opmerkelijke transformaties ervaar. Het is ook hard werken, mezelf confronteren en steeds dieper graven naar een diepere laag. Om te voelen, te begrijpen en te integreren wat er wordt tegenkomen. Om het geheel nog veerkrachtiger te maken. Om mezelf van binnenuit te genezen en anderen te kunnen helpen genezen. Het pad van de sjamanistisch beoefenaar is het pad dat ik bewandel.”
Meer informatie over mij op www.chiworks.nl/

Samir (44 jaar)

“Ik heb in 2020 mijn eerste reis bij Seedz for Life bijgewoond. Vanaf het moment dat de introductiedag begon, voelde ik iets veranderen, een thuiskomen bij mijn authentieke zelf en een verbinding met iets veel groters, een natuurlijke kracht die voorbij de beperkingen van het ego gaat, met een eigen kloppend hart. Mijn echte reis was eindelijk begonnen… en is nog altijd aan de gang. Ik volg nog steeds gevorderde cursussen en Stam bijeenkomsten. Het is een tweede thuis waar ik telkens opmerkelijke transformaties ervaar. Het is ook hard werken, mezelf confronteren en steeds dieper graven naar een diepere laag. Om te voelen, te begrijpen en te integreren wat er wordt tegenkomen. Om het geheel nog veerkrachtiger te maken. Om mezelf van binnenuit te genezen en anderen te kunnen helpen genezen. Het pad van de sjamanistisch beoefenaar is het pad dat ik bewandel.”

Paola (50 jaar)

“Voor mij was en is schaduwwerk zo bevrijdend! Ontdekken wat er zit, waarom maar vooral de liefde voor de schaduw ontwikkelen door de functie te zien..en dan weer dieper erachter komen, en daar jezelf zien en omarmen. Alles van je Zijn te laten Zijn zonder oordeel. Wat een ruimte en wat een hervonden levensgeluk! Natuurlijk kwam ik mijn eigen weerstand tegen, maar ook zien en voelen waarom die blokkades zorgvuldig waren opgebouwd gaf compassie en meer zelfliefde..en die liefde stroomt dan weer naar buiten. Wat een prachtig werk!”

Ineke (57 jaar)

“Wow Monique en Frank. Na de advanced wordt er zoveel meer helder. Zoveel heling nu. En het gaat maar door, ik voel me een ander mens. Mijn diepste schaduw, welke ik niet kon zien, en al helemaal niet durfde te delen, kwam zo heftig binnen nadat een andere deelnemer zijn schaduw ging delen. Alle oefeningen en ervaringen erna werken nog zo diep door. Mijn zelfliefde groeit elke dag. Zo dankbaar voor dit alles.”

Samir (41 jaar)

“Sinds het tweede advanced weekend wist ik dat er een nieuwe transformatie was begonnen. Mijn proces is sinds ik ben begonnen bij Seedz een emotionele achtbaan geweest met intense introspectie en leren.
De twee schaduwen die ik ontdekte in het eerste weekend van de advanced zijn veel meer geïntegreerd en verwelkomd door mijn bewuste ik. Het maakt me heel en trouw aan mezelf. Ik ontdek nu de effecten die dat heeft op mijn gedrag en patronen. Het is schokkend om te zien hoeveel er vanzelf van binnenuit verandert. De grootste les voor mij is dat in plaats van het slakkentempo van het werken aan veranderende patronen en gedragingen (de symptomen van de schaduwen), aan de oorzaak zelf is gewerkt (de schaduwen).  Wat een geweldig cadeau is deze reis tot nu toe geweest!  En de reis gaat door…

Stijn (40 jaar)

“Als er iets is wat ik bij Seedz for life geleerd heb, dan is het wel om mezelf en anderen echt met liefde, aandacht en compassie aan te kijken. De oefeningen en rituelen die Frank en Monique aanbieden, nodigen uit, dagen uit, om in jezelf op reis te gaan.  Wie ben ik? Wat heb ik nodig? Wat zijn mijn diepste verlangens? Wat zijn mijn angsten? En hoe kan ik in vrijheid en vertrouwen leven?

Ik vond het heel krachtig dat mijn innerlijke reis bij Seedz for life plaatsvond in groepsverband. Dit heeft me geleerd om in verbinding te staan met anderen zonder de verbinding met mezelf te verliezen. En het heeft me laten voelen hoe het is om echt gedragen te worden, en om te kunnen dragen. En het heeft me doen ervaren hoe het is om onderdeel uit te maken van een gezamenlijke energie die ver voorbij het ego gaat.

De manier waarop Frank en Monique -door de plek, muziek, door het eten en natuurlijk voor de aandacht voor het individu en de groep- voor een context zorgen, waar eenieder op zijn eigen tempo, behoefte en verlangen zichzelf aan leert te kijken, is echt uitzonderlijk.

En door alles wat ik bij Seedz for life in mezelf, met mezelf en in verbinding met de ander ben aangegaan, tegengekomen en heb kunnen omarmen, voel ik me in mijn dagelijkse leven nu vrijer, krachtiger en meer in verbinding met mezelf en anderen dan nooit tevoren.

Ik voel me trots, sterk en heel dankbaar voor de persoonlijke ontwikkeling bij, met, en door Seedz for life heb kunnen maken. Wat er in mij in beweging is gekomen, groeit nu in mijn persoonlijke leven verder. Ik kan met alle oprechtheid zeggen dat het de beste investering in mezelf is geweest die ik ooit heb gemaakt. Dit wens ik eenieder die op zoek is naar een leven vol stromende, positieve energie ook echt van harte toe.”

Magda (49 jaar)

“Fantastische dagen beleefd bij Monique en Frank. Verdiepend in mijn instinctieve natuurkrachten en verruimend in mijn transpersoonlijke bewustzijn. Als life, lijf en traumacoach én als geliefde bewandel ik het pad van tantra en sjamanisme. Deze zesdaagse heeft mij echt veel gegeven om mijn oerwijsheid, NatuurKracht verder te delen. Zo draag ik bij aan een mooiere rechtvaardige wereld. Dank jullie wel, Monique en Frank!”

KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »