Frank en Monique creëerden een veilige bedding en verzorgden een indrukwekkend en uniek programma op de introductiedag. De mix van tantra en shaminisme was erg fijn. Ze vullen elkaar goed aan. Verbonden met het hart maar ook met de aarde en het grotere geheel. Monique en Frank zijn warme naar ook down to earth mensen en dat is fijn. Een heel krachtige dag waarbij ik weer nieuwe aspecten van mezelf mocht zien en ervaren. Ik heb me meteen aangemeld voor de 6-daagse cursus.
In mijn ogen niet geschikt voor mensen die geen lichaamswerk/tantra ervaring hebben.
Suzie (53 jaar)

Wauw! Wat sloot deze dag aan op mijn verlangen om de diepte in te gaan! Ik voelde me echt uitgenodigd om dat wat voor mij nodig was aan te gaan, maar kijk tegelijkertijd terug op een heerlijke, warme, verbonden dag waarin ook ruimte was voor genieten en plezier. Ik kan niet wachten om vaker aanwezig te zijn bij de trainingen van Seedz for life/Frank en Monique!
Yvonne

We denken nog vaak aan terug aan de cursusdag bij Frank en Monique. We vonden het oa een mooi moment dat Frank vroeg of hij een bespiegeling mocht geven en vertelde dat er in een relatie soms de één met de vrijheidsvlag loopt en de ander met de veiligheidsvlag en dan weer andersom (herkenbaar). De hele houding tegenover het leven zoals deze in de cursus naar voren kwam heeft ons wel geraakt.
Ook fijn dat jullie tijdens de oefeningen ook zelf veel geluid mee maakten, dit maakt dat je als cursist daar weer aan herinnerd wordt en dat je makkelijker geluid maakt omdat je dat niet alleen doet. Thuis komen we er nu ook achter door oa geluid te maken, je veel dieper gaat in het voelen tijdens het vrijen. Er was tussen ons al weinig schaamte maar dat is door de cursus nog verder verdwenen. De gastvrijheid (loop maar de tuin en de keuken in etc) hebben we ook als erg prettig ervaren. We voelden ons meer dan welkom! We vonden het ook fijn om de oefeningen als stelletje te kunnen doen. We hebben veel open gesprekken met elkaar en zoals velen de nodige geschiedenis achter de rug. We zijn nu meer dan genoeg voor elkaar en hebben de handen vol. Dus mooi dat die ruimte er was.
Jeroen en Anna

Allereerst dank voor deze reis. Een die mij weer verder op mijn pad heeft gebracht. Jullie hebben me fijne en veilige stappen laten zetten. Ik mocht veel leren. Vooral over mezelf. Mijn grenzen herzien verplaatst waar het kon en gelaten waar gewenst. Alles is goed. De oefeningen war niet allen op mijn lijf geschreven. Toch hebben ze mij verder gebracht. Thnx voor deze dag. Hopelijk tot weerziens. Namasté.
Otto

Lieve Monique en Frank, ik wil jullie beide enorm bedanken voor de prachtige energieke dag van gisteren.
Ik heb veel geleerd en gevoeld. Ik voel me veel meer open staan voor verbinding. Ik voel dat ik ruimte heb om vrij naar verdriet te kijken als dat zich voordoet. De setting was mooi en veilig bij jullie!
Mijn beeld van sjamanisme is weer helemaal bijgedraaid na een eerdere mindere ervaring elders. Ik merk dat ik me hier heel erg bij thuis voel en thuis voelde komen. De oefening na de pauze was overweldigend mooi. Ten eerste voelde ik me erg verbonden met degene met wie ik deze oefening deed. Ten tweede versterkt het weer verder mijn gevoel van vertrouwen in het ‘werken’ met energie.
De laatste oefening heeft me meer naar mijzelf leren kijken. Sec was het een mooie manier van jezelf liefhebben. Daarbij helpt het ook een stap dichter bij mezelf te komen. Wie ben ik, wat wil ik?
Ik vind jullie manier van begeleiden erg prettig en voelde ook veel veiligheid en vrijheid. Ik voel de energie nog stromen en voel veel liefde!
Nogmaals dank! Namasté!
Marieke 

Ik heb genoten van jullie workshopdag. Jullie hebben een prachtige plek middenin de natuur die direct goed voelt. Jullie creëerden samen een veiligheid waarin ik op ontdekkingsreis naar mijzelf en mijn vrouwelijkheid mocht en kon gaan. De combinatie van de oefeningen was heel bijzonder. We raakten elkaar vooral energetisch aan. En dat was voor mij precies wat ik nodig had en wat ik graag wilde delen met de groep. Ik vond mezelf heel lief deze dag en durfde me ook echt over te geven. Weer een paar muurtjes afgebroken. Steeds dichter bij de kern. Dank jullie wel! Namaste.
Didi (45 jaar)

Ik heb de workshopdag als zeer prettig beleefd. Jullie begeleiding ervaarde ik als heel organisch, rustig, betrokken en goed afgestemd, jullie hebben beiden een aangename energie over je.
De fijnste oefeningen vond ik de ‘sjamanistische ademhaling’ en de ‘energetic penetration’. Met name de laatste was nieuw voor me en ik vond het een prachtige, intieme ervaring door de bewegingen van onze lichamen ten opzichte van elkaar en het elkaar blijven aankijken, iets wat voor mij altijd enorm veel toevoegt aan de intimiteit t.o.v. mijn partner. Deze dag proeft naar meer willen beleven bij jullie!
Josje

Hoi Monique en Frank,
Er is zeker wat in beweging gekomen sinds de workshop van afgelopen zaterdag! Ik voel me krachtiger sinds de shamanic breathing. Een soort oerkracht. Dit ben ik! Een krachtige, mooie vrouw. Don’t fuck with me. En dat is bijzonder want daar ben ik niet bepaald mee opgevoed ;). Tijdens de intro vertelde Frank over je power terug nemen, leven vanuit je kracht, zoiets. Dat sprak me geweldig aan. Ik wil ook weer vanuit mijn kracht leven. Er staan. In al mijn vrouwelijkheid en ook zachtheid. Daar heeft jarenlang een sluier overheen gehangen. Ik heb het idee dat door met jullie te werken die power, die echte Anja weer helemaal terug mag komen. Met ALLES wat er is. Dus ook die zgn dark site. Want ook daarin zit zoveel kracht. Op de een of andere manier ervoer ik direct bij binnenkomst de veiligheid die ik nodig had. Door de ontvangst van jullie, de fijne mensen in de groep en ook door de ruimte, de tempel, die bijna als een soort baarmoeder aanvoelde.
Wat me nu in het dagelijks leven nog erg helpt is dat ik door de oefening met de drie bewustzijnslagen meer zie wat ik doe. Vaak probeer ik te ontsnappen aan het dailylife. Ik verkeer het liefst in de staat van zielsniveau noem ik het maar even, daar waar geen oordeel is en alles oké is. Door de oefening merk ik nu dat het ook best oké is om in daily life te zijn. Deze af te kunnen wisselen. Ook heb ik gemerkt dat ik vaak boven een soort put hang en me verzet tegen de leegte, het zwarte gat. Helemaal niet nodig! Het niets kan heerlijk zijn. Wat zeg ik; het is er heerlijk. Ik kan er ontspannen. Ik leef best wel met een aantal angsten. Deze kan ik nu beter onder ogen zien. Zien dat er geen verschil is en dat het ene niet beter is dan het andere. Er is geen streven en dat geeft rust!!
De oefening met de energetic penetration vond ik spannend. Trots op mezelf dat ik m ben aangegaan! Het was ff wennen. Het hoofd deed eerst nog teveel mee. Toen ik er meer in kon zakken kwam er verdriet. Over de oordelen waar ik nog steeds last van heb en het verlangen om echt contact te mogen maken met mannelijke energie. Me open en vrij te voelen. Dan komt er ook humor bij en lichtheid. Het geven was een natuurlijkere staat voor mij dan het ontvangen. Er zit veel power in mij. Dat voelde ik wel. Fijn om de energie te voelen en een open contact tussen het geslacht, het hart en de ogen.
De laatste oefening was een bevrijdende ervaring voor mij. Eindelijk kon ik er gewoon bij blijven en mijn eigen ding doen. Zonder weg te lopen, zonder op de anderen te letten, zonder me wat aan te trekken van geluiden en zonder oordeel of het allemaal wel oké was wat ik deed. Ik heb zoveel gevoel, sensualiteit en seksualiteit ervaren. Alleen al in mijn handen! Wow! Dit belooft nog wat!
Het meest geraakt ben ik door het geheel. De veiligheid die jullie bieden. Het er mogen zijn met alles wat er is, en dan ook echt alles en het respect. Van ieders grenzen en voor ieders prachtige verschijning. DANK!!
Ik ben zo enthousiast dat ik hier meer van wil bij jullie!! 
Anja 

Graag zou ik jullie nog willen bedanken voor de workshop waarbij we zo’n prachtig en zacht ritueel hebben doorlopen. Deze resoneert nog steeds na door de puurheid en zuiverheid waarbij alle maskers, oordelen en gêne wegvielen. Het was zó mooi! Ook de muziek vond ik zo prachtig.
Hellen

Dat wat ik wil heet leven. Niet op de waakvlam, maar totaal liefde ontvangen en liefde geven. Verbonden zijn met allemaal, tot in mijn tenen, durven voelen. Beweging letterlijk en figuurlijk, er mogen zijn. Op de weg naar nieuwe doelen, voorbij onmacht, angst en pijn.
Echt genoten van een heerlijke avond vol zachtheid en aandacht. Dank jullie wel! Echt heel fijn.
Ans en Constantijn

Hele prettige, fijne, warme goede begeleide avond! Voor herhaling vatbaar.
xxx
Marilyn

Heel warme liefdevolle aangename sfeer waarin je in contact kan komen met de diepste liefde in jezelf. Bedankt!
Karlien

Sharing is caring! Blijf dit doen! Het was heel mooi.
Nicky

“Een fantastische avond met veel liefde en genegenheid”.
Rob

Warm, zacht en liefdevol.
Yvonne