Frank Schulpen is geschoold als trainer/coach en heeft zich gespecialiseerd in coaching op levensvragen en in relatie-coaching.  Hij is tevens manager bij grote overheidsorganisaties vanuit welke ervaring hij andere managersfacebookcoacht op persoonlijke effectiviteit. Daarnaast is hij al meer dan tien jaar actief in de theaterwereld, in het bijzonder binnen het amateurtheater als o.a. producent en acteur. Hij houdt zich al jaren bezig met (Oosterse) spiritualiteit, zingeving , tantra en sjamanistische rituelen.

Monique foto

Monique Blom is afgestudeerd in Communicatiewetenschappen en Rebalancing en heeft zich daarna verder verdiept in thema’s rondom tantra, sjamanisme, energiewerk, spiritualiteit en Human Design. Ze heeft een praktijk voor Rebalancing lichaamswerk en bewustwording en is een warme, open, heldere, veilige en krachtige persoonlijkheid, die spiritualiteit en praktisch denken, voelen en handelen met elkaar verbindt. Zie www.oersprong.com.

Waar kun je bij ons op rekenen?

We werken vanuit onze professionele achtergrond als trainer, coach en therapeut. Maar we zijn evenzeer geïnspireerd door onze eigen zoektocht en ervaringen, door ons eigen vallen en opstaan.

We gebruiken onze kennis van en ervaring in zowel Westerse psychologie als Tantra Boeddhistische en Sjamanistische inzichten, methoden en technieken, en Rebalancing®, alles gericht op voelen, beleven, ervaren en bewustzijn.

Omdat veiligheid en optimale aandacht en begeleiding bij ons voorop staan werken we in kleinere groepen en nemen we vooraf met iedereen contact op.

Zowel bij onze persoonlijke en relatiebegeleiding als in onze groepen geven we de tools en ons volledig commitment voor jouw spirituele groei en ontwikkeling..

En we doen dit alles met speelsheid en plezier, want we kunnen niet zonder.