Over ons

Frank Schulpen

Frank Schulpen (1958) is spiritueel trainer en coach. Vanuit zijn achtergrond in en kennis van Westerse psychologie en therapie verdiepte hij zich in andere bronnen van wijsheid: Boeddhistische filosofie en meditatie, Tantra en Sjamanistische rituelen rondom dood en wedergeboorte en sacred sexuality. Hij ziet het leven als een reis, een voortdurende ontdekkingstocht naar energie, ruimte en bewustzijn. Een reis die nooit eindigt, want reizen is bewegen en bewegen is de essentie van het bestaan.

Frank is tevens manager bij grote overheidsorganisaties, met een hart voor groei en ontwikkeling van de organisatie en de mensen. Zie www.frankschulpen.nl

 

Monique Blom

Monique Blom (1968) is Rebalancer, emotioneel lichaamswerker en spiritueel coach. Haar zoektocht naar zingeving begon al op jonge leeftijd en bracht haar ruim 20 jaar geleden op het pad van emotioneel lichaamswerk. Wat een bevrijding gaf dat! Van daaruit viel er steeds meer te onderzoeken, van tantra tot energiewerk en het sjamanisme. Zij ziet het leven als een grote ontdekkingsreis waarin je nooit uitgeleerd raakt en waar ieder moment nieuwe kansen worden geboden om steeds dieper te voelen, zowel je licht als je pijn & schaduw, je daarvoor te openen en je levenskracht te laten stromen.

Monique heeft een praktijk voor Rebalancing en is een warme, open, heldere, veilige en krachtige persoonlijkheid, die spiritualiteit en praktisch denken, voelen en handelen met elkaar verbindt. Zie www.oersprong.com.