Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wachuma ceremonie olv Yaku Amaru & Nina Kuntur

augustus 20, 2023 09:00 - 22:00

€200

Op zondag 20 augustus is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een plantmedicijn ceremonie met de heilige plant Cactus (Wachuma) olv Yaku en Kuntur. We starten om 9 uur en eindigen ergens in de avond (naar verwachting ergens tussen 20 en 22 uur). We adviseren je om daarna te blijven slapen.
De prijs hiervoor is € 200,- inclusief de overnachting na afloop.
Als je naar zowel de driedaagse reis komt (van 17-19 augustus, zie de agenda) als de Wachuma ceremonie dan is de tussenliggende nacht kosteloos. Kom je alleen voor de Wachuma ceremonie dan kun je voor € 25,- de voorafgaande nacht bijboeken indien gewenst.

*CEREMONIE met Tayta Wachuma*

Ceremonie van voorouderlijke oorsprong uit de Andes.

Traditionele ceremonie van voorouderlijke oorsprong.
Wachuma is een heilige plant, een meesterplant die de mens al duizenden jaren helpt om beter te leven.
Deze Wachuma-ceremonie zal voornamelijk worden geleid door de vormen van de voorouderlijke traditie van de Andes en met de specifieke vormen van Yaku en Kuntur.  

* De Wachuma helpt ons om beter te leven.
* We zullen ons kosmische geheugen opnieuw activeren. Bereik een ideaal moment om door te dringen in het zogenaamde universele bewustzijn, waar het het vermogen kan hebben om de wereld te zegenen en te veranderen.
* Op deze manier opnieuw verbinden met onze Grote Familie “Qhapaq Ayllu” (wezens, entiteiten, krachten, geesten van de natuur-kosmos).
* En regenereer met hen een liefdevolle en gezonde dialoog-coëxistentie (onderling afhankelijke uitwisseling)
* Herverbinden met de diepten van ons wezen, een ontmoeting met onze energieën, schaduwen en lichten op basis van dankbaarheid en verzoening.
* Activeer en/of versterk onze persoonlijke kracht om deze te re-integreren in ons wezen, in ons leven en zo bewust te worden, te regenereren, te helen en ten volle te genieten van onszelf en het Leven, in liefde met de Liefde.

Neem contact op via info@seedzforlife.nl of meld je aan via de inschrijfpagina.

Er is ook een aanbieding als je de ceremonie wilt combineren met de driedaagse reis met Yaku en Kuntur & Frank en Monique. Kijk daarvoor in de agenda bij de driedaagse reis van 17-19 augustus.

Gegevens

Datum:
augustus 20, 2023
Tijd:
09:00 - 22:00
Kosten:
€200

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »