Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Shamanic Power of Sacred Sexuality – met Yaku Amaru en Nina Kuntur uit Peru op 17-19 augustus en optioneel eenl Wachuma ceremonie op 20 augustus

augustus 17, 2023 10:00 - augustus 19, 2023 17:00

€495

For english please press the english flag button on the right upper site of this website.

Deze driedaagse reis “De sjamanistische kracht van heilige seksualiteit” is een samenwerking tussen Yaku Amaru en Nina Kuntur, twee inheemse sjamanen uit Peru, en Frank Schulpen en Monique Blom van SEEDZ for life.

Seksuele energie in de oude Andes-wereld was een van de meest heilige, mooie en krachtige “hulpmiddelen” voor onze ontwikkeling als een compleet mens.

ÑAWPA WAYLLUY
Yaku Amaru en Nina Kuntur nodigen ons met veel liefde en respect uit voor een ontmoeting met de inheemse Andes-cultuur en haar voorouderlijke, meer dan 5000 jaar oude wijsheid, welke tot op de dag van vandaag in de hooggelegen, afgelegen inheemse dorpen van de Andes wordt bewaard en beschermd.

Het is eenvoudigweg de diepe kennis van ons eigen wezen, van de harmonische integratie van dat wezen met de natuur en al zijn bewoners, dat ons leidt.

In de retraite zullen Yaku en Kuntur hun wijsheid via verschillende rituelen met ons delen en het geheel waar passend ondersteunen met hun muziek, in respect en harmonie met de natuur.

Een van de rituelen die ze zullen brengen is die van Maywanakuy. Mayway betekent in de taal van Runa Simi: aaien, strelen, knuffelen. Maywanakuy is een spirituele massage. Het is een ritueel van duizenden jaren geleden, het is een manier van bidden en de geest van de ander strelen… Het gaat om het ervaren van diep verbonden, heilige seksualiteit. Met behulp van Waman Sayri (tabak) en Khuyas (heilige stenen van kracht), liedjes en geluiden van unieke en exclusieve instrumenten voor deze ceremonie en de tederheid van onze handen en huid, zullen we de geesten van de natuur oproepen om samen met hen onze heilige seksuele energie onderdeel te laten zijn van de collectieve Energie van Liefde. Via Amaru Waylluy “The Dance of the Cosmic Snakes” zullen we onze intenties-gebeden naar het hart van Pachamama (Moeder Aarde) sturen, zodat zij onze intenties zal kennen en wij in staat zullen zijn om haar wijsheid te ontvangen.

Frank en Monique zullen naast hen staan, een veilige ruimte creëren om in te landen, en zullen hun eigen rituelen, hun liefdevolle aanwezigheid en magie in het veld brengen.

Yaku & Kuntur in Holland 2022

Nina Kuntur (Condor of Fire) is een Andes-inheemse man met een rijk cultureel erfgoed dat van generatie op generatie werd overgedragen door zijn voorouders, deze voorouderlijke wijsheid van de Andes zal door Kuntur met veel liefde worden gedeeld door middel van zijn muziek, liedjes, rituelen en vele andere vaardigheden en activiteiten die hij uitvoert, totdat we een resonantie bereiken met de wezens van de Andes en trillen afgestemd op dezelfde noodzakelijke en essentiële kosmische frequentie.

Yaku Amaru (Serpent of Water) is een inheemse Andes-vrouw die graag al haar voorouderlijke erfenis wil delen door middel van zang, dans, ceremonies, liefde, genezing. In al deze activiteiten legt ze de Andes-kosmo-ervaring uit en verdiept ze zich (actief wereldbeeld). Yaku is ook een Runasimi (Quechua) taalleraar op een educatieve Andesschool voor kinderen en jongeren van inheemse afkomst en met een laag inkomen.

De voertaal zal Engels zijn. Vertaling naar het Nederlands is mogelijk.

De data zijn 17-18-19 augustus 2023. We beginnen de 17e om 10.00 uur en sluiten de cirkel op de 19e om ongeveer 18.00 uur.
Aansluitend kun je blijven en op maandag 20 augustus een Wachuma (San Pedro) ceremonie deelnemen. Deze optie is facultatief. Zie meer informatie hieronder.

De locatie is Zuilichem, gemeente Zaltbommel.

De prijs voor de driedaagse reis The power of Sacred Sexuality is, inclusief alles (eten, drinken, tussendoortjes, gebruik van hottub en massage olie en naar keus twee of drie overnachtingen) is € 495,-.

Aanbieding
Bij deelname aan zowel de driedaagse reis met Yaku en Kuntur als de zomerweek met Frank en Monique krijg je € 200,-/€ 250,- euro korting en betaal je geen € 1345,- maar slechts € 1145,- excl Wachuma of € 1295,- incl Wachuma. De tussenliggende dagen kun je gratis verblijven als je meehelpt met verzorging van de plek en elkaar (koken, schoonmaken, tuinwerk).

Aanvullende mogelijkheid Wachuma ceremonie
Op zondag 20 augustus van 9.00 uur tot ongeveer 22.00 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een plantmedicijn ceremonie met de heilige plant Cactus (Wachuma) olv Yaku en Kuntur.
De prijs hiervoor is € 200,- inclusief overnachting na afloop.
Als je naar zowel de driedaagse reis komt als de Wachuma ceremonie dan is de tussenliggende nacht kosteloos. Kom je alleen voor de Wachuma ceremonie dan kun je voor € 25,- de voorafgaande nacht bij boeken indien gewenst.

*CEREMONIE met Tayta Wachuma*

Ceremonie van voorouderlijke oorsprong uit de Andes.

Traditionele ceremonie van voorouderlijke oorsprong.
Wachuma is een heilige plant, een meesterplant die de mens al duizenden jaren helpt om beter te leven.
Deze Wachuma-ceremonie zal voornamelijk worden geleid door de vormen van de voorouderlijke traditie van de Andes en met de specifieke vormen van Yaku en Kuntur.  

* De Wachuma helpt ons om beter te leven.
* We zullen ons kosmische geheugen opnieuw activeren. Bereik een ideaal moment om door te dringen in het zogenaamde universele bewustzijn, waar het het vermogen kan hebben om de wereld te zegenen en te veranderen.
* Op deze manier opnieuw verbinden met onze Grote Familie “Qhapaq Ayllu” (wezens, entiteiten, krachten, geesten van de natuur-kosmos).
* En regenereer met hen een liefdevolle en gezonde dialoog-coëxistentie (onderling afhankelijke uitwisseling)
* Herverbinden met de diepten van ons wezen, een ontmoeting met onze energieën, schaduwen en lichten op basis van dankbaarheid en verzoening.
* Activeer en/of versterk onze persoonlijke kracht om deze te re-integreren in ons wezen, in ons leven en zo bewust te worden, te regenereren, te helen en ten volle te genieten van onszelf en het Leven, in liefde met de Liefde.

Neem contact op via info@seedzforlife.nl of meld je aan via de inschrijfpagina.

Gegevens

Begin:
augustus 17, 2023 10:00
Einde:
augustus 19, 2023 17:00
Kosten:
€495

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »