Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerweek Spiritual Sexual Shamanism 11-18 juli 2021

juli 11, 2021 14:00 - juli 18, 2021 16:00

€740 – €795

In deze sjamanistische zomerweek nemen we je stap voor stap mee in een reis binnen het Spiritual Sexual Shamanism.

Allereerst creëren we een veilige, intieme sfeer. We besteden aandacht aan het durven  stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren. In deze fase leer je overtuigingen los te laten die je belemmeren om je te verbinden met je krachtige, creatieve energie en je unieke zelf. We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd. We laten overlevingspatronen los en komen tot de essentie van wie we zijn.

In de tweede helft van de reis duiken we steeds dieper  in de kracht van het Spiritual Sexual Shamanism en gaan we de kracht van seksuele energie ontdekken en gebruiken. We gaan voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit en komen in de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen. We bezoeken onze eigen ‘onderwereld’ en worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer. We ontdekken de Wild innocent love.

We werken daarbij met verschillende tools: beweging, ademhaling, energie, visualisatie, emotional integration, aanraking, verweven met  sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte. Zeker in de tweede helft van de reis werken we expliciet met het opwekken en gebruiken van seksuele energie, als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn.

Voor deelname aan deze reis is wenselijk dat je -enige- ervaring hebt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt.  Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of deze reis bij jou past.

De data waarop deze zomerweek plaatsvindt zijn: 11 t/m 18 juli 2021.
Binnen het programma zullen we, vanwege de intensiteit en mogelijkheid tot integratie, 2 a 3 middagen vrij plannen. Je kunt deze tijd gebruiken om te genieten van de tuin en omgeving, te rusten, wandelen of zwemmen, etc.

Deelname is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water, toiletspullen.
Je betaalt voor deze training € 795,- (incl 21% BTW) inclusief alle maaltijden en overnachtingen. Neem je je eigen tent en beddengoed mee dan krijg je € 55,- korting en betaal je € 740,- (beperkt mogelijk!).

Wil je een extra nacht boeken dan betaal je € 25,- per nacht. Neem hierover dan vooraf contact met ons op.

De training wordt gegeven in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Meld je aan via ons inschrijfformulier. Heb je nog vragen stuur dan een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Gegevens

Begin:
juli 11, 2021 14:00
Einde:
juli 18, 2021 16:00
Kosten:
€740 – €795

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »