Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductiedag Spiritual Sexual Shamanism

juni 19, 2021 10:30 - 19:00

De introductiedag is een kennismaking met ons, onze werkwijze en het Spiritual Sexual Sjamanisme. Deelname aan deze workshop vraagt van jou vooral een dosis nieuwsgierigheid en een open mind. Ervaring met tantra, lichaamsgericht werk en dergelijke is zeker welkom maar niet noodzakelijk.

Omdat sommige rituelen -deels- bloot worden gedaan is het wel belangrijk dat je daar geen moeite mee hebt. Maar uiteindelijk bepaal je je eigen grenzen en wij helpen je deze te bewaken.

Na deze introductiedag kun je er voor kiezen in onze meerdaagse trainingen en retreats om de verdiepende reis met jezelf echt aan te gaan.

De workshop wordt gegeven in ons eigen centrum in Zuilichem (gemeente Zaltbommel), begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur, met een gezamenlijke lunch. Graag sluiten we deze dag af met een gezamenlijke potluck – samen eten waarbij iedereen iets te eten mee voor zichzelf en om te delen (een hartige taart, een salade, soep, of iets dergelijks).

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water. Je betaalt voor deze dag € 80,- inclusief lunch.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail naar info@seedzforlife.nl
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst. Daarnaast streven we naar een evenwichtige man-vrouw verdeling. Pas na ontvangst van onze bevestiging is je aanmelding definitief.

Gegevens

Datum:
juni 19, 2021
Tijd:
10:30 - 19:00
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »