Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zesdaagse Spiritual Sexual Shamanism (3 weekenden)

maart 19, 2022 10:00 - maart 20, 2022 17:00

€650

Deze sjamanistische training bestaat uit drie weekenden (19-20 maart, 9-10 april en 30 april-1 mei 2022) van zaterdag 10 uur tot zondag 17 uur, met overnachting. Stap voor stap nemen we je mee in een reis binnen het Spiritual Sexual Shamanism.

De zesdaagse is een intensieve en bijzondere reis die je verdieping en heling biedt in je persoonlijke verlangens en thema’s en die tevens een verkenning is van het collectieve veld van het sjamanistisch bewustzijn.
Je gaat de kracht van seksuele energie beleven en verdiepen en ervaren hoe het is om je ego-bewustzijn steeds meer los te laten en aan de vrijheid te proeven van een krachtig, vrij en schaamteloos leven.

THEMA’S
Thema’s als liefde en vrijheid zijn tijdloos, vanuit het bewustzijn dat we beide polen, die vaak met elkaar lijken te botsen, in ons dragen, omdat we allemaal mannelijke en vrouwelijke energie in ons dragen. Ons verlangen naar liefde en verbinding staat in directe verbinding met de vrouwelijke pool in onszelf, terwijl het verlangen naar vrijheid en ruimte komt vanuit onze mannelijke energetische pool. En dit principe verklaart de (seksuele) aantrekkingskracht tussen mensen: er zijn twee polen nodig om spanning op te bouwen en energie over te dragen.

In de zesdaagse gaan we onder andere ons dieper verbinden met deze polen van mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf, en daarnaast met de donkere en lichte kant van energie. Toegang hebben in jezelf tot het mannelijke, het vrouwelijke, het donkere en het lichte samen zorgen er voor dat je een volledig, vrij en spiritueel wezen kunt zijn.

Andere thema’s die we in de zesdaagse inbrengen zijn: het persoonlijke versus het transpersoonlijke bewustzijnsveld, oefenen in sexual priest/priestess, seksuele energie als helende kracht, blokkades helen en weer laten stromen als energiebron.

We werken daarbij met verschillende tools op het gebied van beweging, ademhaling, energie, visualisatie, emotional integration, aanraking, seksuele energie als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn, verweven met  sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte.

DE OPBOUW
Allereerst creëren we een veilige, intieme sfeer. We besteden aandacht aan het durven  stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren. In deze fase leer je overtuigingen los te laten die je belemmeren om je te verbinden met je krachtige, creatieve energie en je unieke zelf. We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd. We laten overlevingspatronen los en komen tot de essentie van wie we zijn.

We duiken steeds dieper  in de kracht van het Spiritual Sexual Shamanism en gaan we de kracht van seksuele energie ontdekken en gebruiken. We gaan voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit en komen in de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen. We bezoeken onze eigen ‘onderwereld’ en worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer.

In de tussenliggende weken kun je deze ervaringen verwerken en integreren in je leven.

We hebben de zesdaagse reis al enkele keren eerder met veel succes aangeboden, zie ook de reviews op onze website.
Als je meer informatie wilt, neem gerust contact ons op.

Voor deelname aan deze reis is wenselijk dat je ervaring hebt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, en/of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt.  Maar het allerbelangrijkste is een open houding en het verlangen om dieper in jezelf te gaan en meer vrijheid en liefde te ervaren.

Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of deze reis bij jou past.

De data waarop de training plaatsvindt zijn: 19-20 maart, 9-10 april en 30 april-1 mei 2022. De weekenden zijn steeds van 10 uur op zaterdag tot 17 uur op zondag.

Deelname is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water, toiletspullen inclusief een handdoek en beddengoed. Je kunt ook bij ons beddengoed huren tegen een kleine vergoeding.

Je betaalt € 650,- voor de drie weekenden samen. Hierbij zijn alle vegetarische maaltijden (per weekend 2x lunch, 1 x ontbijt en 1 x avondeten), koffie, thee & lekkers tussendoor, gebruik van massageolie en de overnachtingen van zaterdag op zondag inbegrepen.

Tegen een kleine vergoeding kun je vrijdagavond al komen. Neem hierover vooraf contact met ons op.

De training wordt gegeven in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Meld je aan via ons inschrijfformulier.
Heb je nog vragen stuur dan een mail naar info@seedzforlife.nl.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Gegevens

Begin:
maart 19, 2022 10:00
Einde:
maart 20, 2022 17:00
Kosten:
€650

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »