Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductie/themaweekend Spiritual Sexual Shamanism “Take back your power”

december 18, 2021 10:00 - december 19, 2021 17:00

€215

In dit introductie/themaweekend Spiritual Sexual Shamanism staat het hervinden van je kracht centraal:

“Take back your power”

‘Power’ hebben we allemaal: de liefde om te leven, de lust om te leven, om ons te verbinden met het leven zelf, in liefde en overgave. En tegelijkertijd wordt die ‘power’, die liefde afgeremd en ingekapseld door vele signalen die we in ons leven krijgen van wat ‘niet mag’, door personen in je omgeving die zelf ook hebben geleerd van wat ‘niet mag’. En zo geven we het stokje door….

Het leven is er om voluit geleefd te worden, van de grond waarin we wortelen tot onze kruin waarin de verbinding met de kosmos schuilt, en alles daar tussen in. In dit weekend wordt je uitgedaagd, met behulp van emotioneel bodywork, ademhaling, aanraking en rituelen uit het sexual sjamanisme, weer contact maken met wat je was kwijtgeraakt omdat het ‘niet mag’.

In een intieme setting, met veel aandacht voor veiligheid en verbinding, krijg je de kans om op je eigen manier, binnen je eigen tempo, deze spannende zoektocht aan te gaan. Want iedereen is het waard om vrij te zijn en van daaruit te leven, jij dus ook.

Voor dit weekend is ervaring met tantra en/of bodywork zeker welkom, maar geen must. Belangrijk is dat je een open mind hebt en nieuwsgierig bent naar wat er nog meer in je verborgen zit. Je doet dit binnen je eigen grenzen.

Omdat sommige rituelen -deels- bloot worden gedaan is het wel belangrijk dat je daar geen moeite mee hebt. Maar uiteindelijk bepaal je je eigen grenzen en wij helpen je deze te bewaken. Na dit introductieweekend kun je er voor kiezen om in onze meerdaagse trainingen en retreats de verdiepende reis met jezelf nog dieper aan te gaan.

Het weekend wordt gegeven in ons eigen centrum in Zuilichem (gemeente Zaltbommel), begint op zaterdag om 10.00 uur en duurt tot zondag 17.00 uur.

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water.

Je betaalt voor dit weekend € 215,-. Hierbij zijn alle vegetarische maaltijden (per weekend 2x lunch, 1 x ontbijt en 1 x avondeten), koffie, thee & lekkers tussendoor, gebruik van massageolie en de overnachting van zaterdag op zondag inbegrepen. Tegen een kleine vergoeding kun je evt. vrijdagavond al komen.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail voor meer informatie naar info@seedzforlife.nl.

In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst. Pas na ontvangst van onze bevestiging is je aanmelding definitief.

“Jullie aanpak is erg diepgaand en tegelijkertijd heel integer. Jullie dagen mensen uit, maar geven tegelijkertijd ook aan dat er keuzes zijn. Ik voelde geen groepsdruk, zoals ik in sommige andere aanbieders van workshops ben tegen gekomen. ” (Marc)

Gegevens

Begin:
december 18, 2021 10:00
Einde:
december 19, 2021 17:00
Kosten:
€215

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »