Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tanta festival Djoj

oktober 23 11:30 - 23:00

€65

Op 23 oktober is -dit jaar voor het laatst- het grote jaarlijkse tantrafestival in spiritueel centrum Djoj, Rotterdam. Ook wij -Frank en Monique, verzorgen daar enkele korte workshops:

In de middag: dying and rebirthing of the heart.
In deze workshop nemen we je mee in een intiem en intens sjamanistisch ritueel: the dying and rebirthing of the heart. We worden allemaal geboren met een open hart, benieuwd en hunkerend naar het leven. En we worden gedurende ons leven ook allemaal verwond in ons hart, door afwijzingen die littekens nalaten waardoor we niet meer zo open kunnen zijn als bij onze geboorte.
In dit mooie ritueel, afkomstig is uit de Maya-cultuur, geef je je oude hart terug aan de kosmos en ontvang je een nieuw, open hart.

In de avond: the sjamanic way, stroming van seksuele energie voor healing en empowering
In deze workshop maak je contact met de kracht van je seksuele energie.
Binnen de traditie van het spiritual sexual shamanism wordt seksuele energie vooral beleefd op het ‘transpersonal level, als een basale, krachtige levensenergie die helend en versterkend werkt.
Tijdens de workshop zorgen we allereerst voor een veilige setting, en vertellen we uiteraard iets meer over het spiritual sexual shamanism. We geven je enkele tools om -meer- in contact te komen met je seksuele energie waarna je alle ruimte krijgt om deze met en bij jezelf te ervaren, vanuit je eigen verlangens en binnen je eigen grenzen.

Meer informatie over het festival

 

Gegevens

Datum:
oktober 23
Tijd:
11:30 - 23:00
Kosten:
€65

Organisator

Tantratraining.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Djoj
Antony Duyklaan 5-7
Rotterdam, 3051 HA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer 860828797
Bankrekening NL87INGB0006582717
Ben jij al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Laat je e-mailadres achter om onze nieuwsbrief te ontvangen met het actuele aanbod, aanbiedingen en interessante artikelen van Seedz for Life.