Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zesdaagse reis Spirtual Sexual Shamanism & Tantra

november 12, 2022 10:00 - november 13, 2022 17:00

€750

Verlang je naar een leven vanuit kracht en verbinding? Een leven waarbij het ego steeds minder een rol speelt, omdat de liefde en vrijheid bij jou van binnen steeds meer ruimte innemen?

Deze zesdaagse reis bestaat uit drie weekenden die plaatsvinden op 12-13 november, 10-11 december en 17-17 december 2022. De weekenden duren van zaterdag 10 uur tot zondag 17 uur. Een overnachting en alle maaltijden zijn inbegrepen.

De zesdaagse is een intensieve en bijzondere reis die je verdieping en heling biedt in je persoonlijke verlangens en thema’s. Daarnaast biedt het een verkenning van het collectieve veld van het sjamanistisch bewustzijn.
Stap voor stap nemen we je mee in een reis binnen het Spiritual Sexual Shamanism. Je gaat de helende kracht van seksuele energie beleven en verdiepen. Je gaat ervaren hoe het is om je ego-bewustzijn steeds meer los te laten en aan de vrijheid te proeven van een krachtig en vrij leven.

THEMA’S
Thema’s als liefde en vrijheid zijn tijdloos, vanuit het bewustzijn dat we beide polen, die vaak met elkaar lijken te botsen, in ons dragen, omdat we allemaal mannelijke en vrouwelijke energie in ons dragen. Ons verlangen naar liefde en verbinding staat in directe verbinding met de vrouwelijke pool in onszelf, terwijl het verlangen naar vrijheid en ruimte komt vanuit onze mannelijke energetische pool. En dit principe verklaart de (seksuele) aantrekkingskracht tussen mensen: er zijn twee polen nodig om spanning op te bouwen en energie over te dragen.

In de zesdaagse gaan we onder andere ons dieper verbinden met deze polen van mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf, en daarnaast met de donkere en lichte kant van energie. Toegang hebben in jezelf tot het mannelijke, het vrouwelijke, het donkere en het lichte samen zorgen er voor dat je een volledig, vrij en spiritueel wezen kunt zijn.

Andere thema’s die we in de zesdaagse inbrengen zijn: het persoonlijke versus het transpersoonlijke bewustzijnsveld, seksuele energie als helende kracht, blokkades helen en weer laten stromen.

We werken daarbij met verschillende tools op het gebied van beweging, ademhaling, aanraking, energie, visualisatie, emotioneel lichaamswerk, seksuele energie als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn, verweven met sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte.

DE OPBOUW
Allereerst creëren we een veilige, intieme sfeer. We besteden aandacht aan het durven stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren. In deze fase leer je overtuigingen los te laten die je belemmeren om je te verbinden met je krachtige, creatieve energie en je unieke zelf. We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd en laten overlevingspatronen los en komen tot de essentie van wie we zijn.

We gaan we de kracht van seksuele energie ontdekken en gebruiken. We gaan voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit en komen in de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen. We bezoeken onze eigen ‘onderwereld’ en worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer.

In de tussenliggende weken kun je deze ervaringen verwerken en integreren in je leven.

Onder reviews kun je lezen hoe anderen deze zesdaagse reis hebben ervaren.
Als je meer informatie wilt, neem gerust contact ons op.

Voor deelname aan deze reis is wenselijk dat je ervaring hebt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, en/of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt. Maar het allerbelangrijkste is een open houding en het verlangen om dieper in jezelf te gaan en meer vrijheid en liefde te ervaren.

Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of deze reis bij jou past.

De data waarop de training plaatsvindt zijn: 12-13 november, 10-11 december en 17-18 december 2022. De weekenden zijn steeds van 10 uur op zaterdag tot 17 uur op zondag.

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water, toiletspullen inclusief een handdoek en beddengoed. Je kunt ook bij ons beddengoed huren tegen een kleine vergoeding.

Je betaalt € 750,- voor de drie weekenden samen. Hierbij zijn alle vegetarische maaltijden (per weekend 2x lunch, 1 x ontbijt en 1 x avondeten), koffie, thee & lekkers tussendoor, gebruik van massageolie en de overnachtingen van zaterdag op zondag inbegrepen.
Omdat we ook mensen met minder financiële armslag de mogelijkheid willen bieden om deel te nemen kun je contact met ons opnemen als dit voor jou geldt. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Tegen een kleine vergoeding kun je al op vrijdagavond komen. Neem hierover vooraf contact met ons op.

Na de zesdaagse reis kun je deelnemen aan de Advanced training (dit zijn ook drie weekenden) en aan onze Vibes weekenden.

De training wordt gegeven in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Meld je aan via ons inschrijfformulier.
Heb je nog vragen stuur dan een mail naar info@seedzforlife.nl.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Gegevens

Begin:
november 12, 2022 10:00
Einde:
november 13, 2022 17:00
Kosten:
€750

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »