Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zesdaagse reis Spiritual Sexual Shamanism vervolgtraining (3 weekenden)

november 13 10:00 - november 14 17:00

€625

De advanced reis kun je zien als een vervolg op de zesdaagse reis, maar tegelijkertijd ook weer niet. De advanced heeft haar eigen invalshoeken, belevingen en bewustzijn. Nog meer dan in de zesdaagse zoeken we het ‘transpersonal level’ op, voorbij ons ego-bewustzijn. We creëren samen een collectieve energie waarin we ons onderdeel kunnen voelen van het grote geheel en ontstijgen daarmee het niveau van individuele voorkeuren, stories en trauma’s. We laten overlevingspatronen los om te komen tot de essentie van wie we zijn.

Contact maken met onze shaduwstukken, de delen van onszelf die we wegstoppen, hoort daarbij. In onze schaduw ligt immers zoveel van onze kracht verborgen! Een schaduw ontstaat waar een kwaliteit wordt weggeduwd in het onderbewuste, omdat hij als niet welkom, eng, of zelfs gevaarlijk kan voelen…. De kwaliteit raakt dan vervormd en kan zich uiten in bv manipulatief of dominant gedrag (wat dan mogelijk ook weer onderdrukt moet worden!). Door je schaduw in het licht te brengen kun je jezelf helen én je de kracht van de oorspronkelijke kwaliteit weer toe-eigenen. 

We bezoeken via onze schaduwkanten zogezegd onze eigen ‘onderwereld’ en ervaren de liefdevolle sterke energie die daar aanwezig is. 

We duiken steeds dieper in de kracht van het spiritual sexual shamanism en verbinden ons met de natuurlijke seksuele energie waar wij allemaal deel van uitmaken. We worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer, we vieren de Wild Innocent Love.

Deze sjamanistische training bestaat uit drie weekenden van zaterdag 10 uur tot zondag 17 uur, met overnachting. Ieder weekend is een intense reis waarin je geconfronteerd wordt met nieuwe belevingen en inzichten. In de tussenliggende weken kun je deze ‘processen’, verwerken en integreren in je leven.

Voor deelname aan deze reis is noodzakelijk dat je bij ons de zesdaagse reis of zomerweek Spiritual Sexual Shamanism hebt gevolgd. Na aanmelding nemen we contact met je op om te bekijken of de Advanced training op dit moment bij je past.

De data waarop de training plaatsvindt zijn (data onder voorbehoud): 13-14 november, 27-28 november en 11-12 december 2021. De weekenden zijn steeds van 10 uur op zaterdag tot 17 uur op zondag.

Je betaalt € 625,- voor de drie weekenden samen. Hierbij zijn alle vegetarische maaltijden (per weekend 2x lunch, 1 x ontbijt en 1 x avondeten), koffie, thee & lekkers tussendoor, gebruik van massageolie en de overnachtingen van zaterdag op zondag inbegrepen.

Deelname is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

De training wordt gegeven in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Gegevens

Begin:
november 13 10:00
Einde:
november 14 17:00
Kosten:
€625

Organisator

Seedzforlife
Telefoon:
06-28033992
E-mail:
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer 860828797
Bankrekening NL87INGB0006582717
Ben jij al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Laat je e-mailadres achter om onze nieuwsbrief te ontvangen met het actuele aanbod, aanbiedingen en interessante artikelen van Seedz for Life.