Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Advanced Spiritual Sexual Shamanism (vervolgtraining – 3 weekenden)

oktober 22, 2022 10:00 - oktober 23, 2022 17:00

€650

VOL – bij aanmelding kom je op de wachtlijst

Voor deelname aan deze reis is noodzakelijk dat je bij ons de zesdaagse reis of zomerretreat Spiritual Sexual Shamanism hebt gevolgd.

De advanced reis kun je zien als een vervolg op de zesdaagse reis, maar tegelijkertijd ook weer niet. De advanced heeft haar eigen invalshoeken, belevingen en bewustzijn. 

In de zesdaagse reis besteden we veel aandacht aan heling van je eigen trauma’s en issues, in de advanced zoeken we vooral het ‘transpersonal level’ op, voorbij ons ego bewustzijn waar onze persoonlijke issues minder belangrijk zijn.  We creëren samen een collectieve energie waarin we ons onderdeel kunnen voelen van het grote geheel. Ook hier vindt heling plaats omdat je in het transpersonal level in feite al vrij bent, je vrij kunt bewegen en je kunt ervaren wat er niet meer past in je leven om dit vervolgens los te laten. 

Contact maken met onze schaduwstukken, de delen van onszelf die we wegstoppen, hoort daarbij. In onze schaduw ligt immers zoveel van onze kracht verborgen! Een schaduw ontstaat waar een kwaliteit wordt weggeduwd in het onderbewuste, omdat hij als niet welkom, eng, of zelfs gevaarlijk kan voelen…. De kwaliteit raakt dan vervormd en kan zich uiten in bv manipulatief of dominant gedrag (wat dan mogelijk ook weer onderdrukt moet worden!). Door je schaduw in het licht te brengen kun je jezelf helen én je de kracht van de oorspronkelijke kwaliteit weer toe-eigenen. 

We bezoeken via onze schaduwkanten zogezegd onze eigen ‘onderwereld’ en ervaren de liefdevolle, krachtige energie die daar aanwezig is. 

We duiken steeds dieper in de sjamanistische kracht van het veld van Sacred Sexuality en verbinden ons met de natuurlijke seksuele energie waar wij allemaal deel van uitmaken. We worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer, wild en onschuldig tegelijkertijd. We ervaren en vieren de “Wild innocent love”.

We maken gebruik van dans, beweging, aanraking en rituelen.

Deze sjamanistische training bestaat uit drie weekenden van zaterdag 10 uur tot zondag 17 uur, met overnachting. 

Voor deelname aan deze reis is noodzakelijk dat je bij ons de zesdaagse reis of zomerretreat Spiritual Sexual Shamanism/The Shamanic Power of Sacred Sexuality hebt gevolgd. Na aanmelding nemen we contact met je op om te bekijken of de Advanced training op dit moment bij je past.

De data waarop de training plaatsvindt zijn: 22-23 oktober , 5-6 november en 3-4 december 2022.
De weekenden zijn steeds van 10 uur op zaterdag tot 17 uur op zondag.

Je betaalt € 650,- voor de drie weekenden samen. Hierbij zijn alle vegetarische maaltijden (per weekend 2x lunch, 1 x ontbijt en 1 x avondeten), koffie, thee & lekkers tussendoor, gebruik van massageolie en de overnachtingen van zaterdag op zondag inbegrepen.

Deelname is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

De training wordt gegeven in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Gegevens

Begin:
oktober 22, 2022 10:00
Einde:
oktober 23, 2022 17:00
Kosten:
€650

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »