Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductiedag Spiritual Sexual Shamanism & Tantra

januari 21 10:00 - 19:00

€99

“Frank en Monique creëerden een veilige bedding en verzorgden een indrukwekkend en uniek programma op de introductiedag. De mix van tantra en sjaminisme was erg fijn. Ze vullen elkaar goed aan. Verbonden met het hart maar ook met de aarde en het grotere geheel. Monique en Frank zijn warme naar ook down to earth mensen en dat is fijn. Een heel krachtige dag waarbij ik weer nieuwe aspecten van mezelf mocht zien en ervaren. Ik heb me meteen aangemeld voor de 6-daagse cursus.” (Suzie)

Onze introductiedag is al een ervaring op zich, die je tegelijkertijd een inkijk geeft in wat je kunt verwachten als je deelneemt aan een van onze vervolgactiviteiten, zoals de zesdaagse reis, vervolgtrainingen en themaweekenden.

De introductiedag is tevens een kennismaking met ons en onze werkwijze. Het programma voor de dag bestaat uit diverse oefeningen en rituelen vanuit Spiritual Sexual Sjamanisme.

Deelname aan deze workshop vraagt van jou vooral een dosis nieuwsgierigheid en een open mind. Ervaring met tantra, lichaamsgericht werk en dergelijke is zeer welkom maar niet noodzakelijk. Omdat sommige rituelen -deels- bloot worden gedaan is het wel belangrijk dat je daar geen moeite mee hebt. Maar uiteindelijk bepaal je je eigen grenzen en wij helpen je deze te bewaken. Na deze introductiedag kun je er voor kiezen in onze meerdaagse trainingen en retreats om de verdiepende reis met jezelf echt aan te gaan.

De workshop wordt gegeven in ons eigen centrum in Zuilichem (gemeente Zaltbommel), begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur, met een gezamenlijke lunch. Graag sluiten we deze dag af met een gezamenlijke potluck – samen eten waarbij iedereen iets te eten mee voor zichzelf en om te delen (een hartige taart, een salade, soep, of iets dergelijks).

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water. Je betaalt voor deze dag € 99,- inclusief een rijke vegetarische lunch inclusief soep en salade.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail naar info@seedzforlife.nl.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst. Daarnaast streven we naar een evenwichtige man-vrouw verdeling. Pas na ontvangst van onze bevestiging is je aanmelding definitief.

“Jullie aanpak is erg diepgaand en tegelijkertijd heel integer. Jullie dagen mensen uit, maar geven tegelijkertijd ook aan dat er keuzes zijn. Ik voelde geen groepsdruk, zoals ik in sommige andere aanbieders van workshops ben tegen gekomen. ” (Marc)

Gegevens

Datum:
januari 21
Tijd:
10:00 - 19:00
Kosten:
€99

Organisator

Seedzforlife
Telefoon:
06-28033992
E-mail:
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »