Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zesdaagse reis Spiritual Sexual Shamanism & Tantra

april 1, 2023 10:00 - april 2, 2023 17:00

€750

Deze sjamanistische training bestaat uit drie weekenden die plaatsvinden op 1-2 april, 15-16 april en 29-30 april 2023. De weekenden duren van zaterdag 10 uur tot zondag 17 uur. Op zaterdag duurt het programma tot ca 22 uur (of later, dit is dan naar eigen behoefte).
Een overnachting en alle maaltijden zijn inbegrepen.

De zesdaagse is een intensieve en bijzondere reis die je verdieping en heling biedt in je persoonlijke verlangens en thema’s. Daarnaast biedt het een verkenning van het collectieve veld van het sjamanistisch bewustzijn.
Stap voor stap nemen we je mee in een reis binnen het Spiritual Sexual Shamanism. Je gaat de helende kracht van seksuele energie beleven en verdiepen. Je gaat ervaren hoe het is om je ego-bewustzijn steeds meer los te laten en aan de vrijheid te proeven van een krachtig en vrij leven.

THEMA’S
Thema’s als liefde en vrijheid zijn tijdloos, vanuit het bewustzijn dat we beide polen, die vaak met elkaar lijken te botsen, in ons dragen, omdat we allemaal mannelijke en vrouwelijke energie in ons dragen. Ons verlangen naar liefde en verbinding staat in directe verbinding met de vrouwelijke pool in onszelf, terwijl het verlangen naar vrijheid en ruimte komt vanuit onze mannelijke energetische pool. En dit principe verklaart de (seksuele) aantrekkingskracht tussen mensen: er zijn twee polen nodig om spanning op te bouwen en energie over te dragen.

In de zesdaagse gaan we onder andere ons dieper verbinden met deze polen van mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf, en daarnaast met de donkere en lichte kant van energie. Toegang hebben in jezelf tot het mannelijke, het vrouwelijke, het donkere en het lichte samen zorgen er voor dat je een volledig, vrij en spiritueel wezen kunt zijn.

Andere thema’s die we in de zesdaagse inbrengen zijn: het persoonlijke versus het transpersoonlijke bewustzijnsveld, seksuele energie als helende kracht, blokkades helen en weer laten stromen.

We werken daarbij met verschillende tools op het gebied van beweging, ademhaling, aanraking, energie, visualisatie, emotioneel lichaamswerk, seksuele energie als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn, verweven met sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte.

DE OPBOUW
Allereerst creëren we een veilige, intieme sfeer. We besteden aandacht aan het durven stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren. In deze fase leer je overtuigingen los te laten die je belemmeren om je te verbinden met je krachtige, creatieve energie en je unieke zelf. We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd en laten overlevingspatronen los en komen tot de essentie van wie we zijn.

We gaan we de kracht van seksuele energie ontdekken en gebruiken. We gaan voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit en komen in de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen. We bezoeken onze eigen ‘onderwereld’ en worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer.

In de tussenliggende weken kun je deze ervaringen verwerken en integreren in je leven.

Onder reviews kun je lezen hoe anderen deze zesdaagse reis hebben ervaren.
Als je meer informatie wilt, neem gerust contact ons op.

Voor deelname aan deze reis is wenselijk dat je ervaring hebt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, en/of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt. Maar het allerbelangrijkste is een open houding en het verlangen om dieper in jezelf te gaan en meer vrijheid en liefde te ervaren.

Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of deze reis bij jou past.

Kosten: € 750,-* inclusief alles.
Je betaalt € 650,-* als je de zesdaagse of zomerweek al eerder hebt gedaan (en dus herhaalt). Overigens is het programma altijd afgestemd op de groep en is iedere groep uniek. Herhalen geeft je een verdiepende ervaring. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor herhalers.

Deze prijs is voor de drie weekenden samen. Hierbij zijn alle vegetarische maaltijden (per weekend 2x lunch, 1 x ontbijt en 1 x avondeten), koffie, thee & lekkers tussendoor, gebruik van Hottub en massageolie en de overnachtingen van zaterdag op zondag inbegrepen.
Tegen een kleine vergoeding kun je al op vrijdagavond komen. Neem hierover vooraf contact met ons op.

Na de zesdaagse reis kun je deelnemen aan de Advanced training (dit zijn ook drie weekenden) en daarna aan de Advanced 2.0 (samen vormen deze drie trainingen een jaartraining).
Verder nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Tribe en community dagen en weekenden en de daarbij behorende groepsapp.

De zesdaagse reis en evt. vervolgtrainingen worden gegeven in Zuilichem (gemeente Zaltbommel), centraal gelegen en goed bereikbaar.

Meld je aan via ons inschrijfformulier.
Heb je nog vragen stuur dan een mail naar info@seedzforlife.nl.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Gegevens

Begin:
april 1, 2023 10:00
Einde:
april 2, 2023 17:00
Kosten:
€750

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »