Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Advanced Zesdaagse reis Spiritual Sexual Shamanism (vervolgtraining – 3 weekenden)

mei 20, 2023 10:00 - mei 21, 2023 17:00

€750

Paola (50 jaar): “Voor mij was en is schaduwwerk zo bevrijdend! Ontdekken wat er zit, waarom maar vooral de liefde voor de schaduw ontwikkelen door de functie te zien..en dan weer dieper erachter komen, en daar jezelf zien en omarmen. Alles van je Zijn te laten Zijn zonder oordeel. Wat een ruimte en wat een hervonden levensgeluk! Natuurlijk kwam ik mijn eigen weerstand tegen, maar ook zien en voelen waarom die blokkades zorgvuldig waren opgebouwd gaf compassie en meer zelfliefde..en die liefde stroomt dan weer naar buiten. Wat een prachtig werk!”

De advanced vindt plaats op 20-21 mei, 10-11 juni, 24-25 juni 2023.
Let op: deze training is alleen toegankelijk als je de zesdaagse reis of zomerweek hebt gevolgd.

De advanced reis kun je zien als een vervolg op de zesdaagse reis, maar tegelijkertijd ook weer niet. De advanced heeft haar eigen invalshoeken, belevingen en bewustzijn.

In de zesdaagse reis besteden we veel aandacht aan heling van je eigen trauma’s en issues, in de advanced zoeken we vooral het ‘transpersonal level’ op, voorbij ons ego bewustzijn waar onze persoonlijke issues minder belangrijk zijn.  We creëren samen een collectieve energie waarin we ons onderdeel kunnen voelen van het grote geheel. Ook hier vindt heling plaats omdat je in het transpersonal level in feite al vrij bent, je vrij kunt bewegen en je kunt ervaren wat er niet meer past in je leven om dit vervolgens los te laten. 

Contact maken met onze schaduwstukken, de delen van onszelf die we wegstoppen, hoort daarbij. In onze schaduw ligt immers zoveel van onze kracht verborgen! Een schaduw ontstaat waar een kwaliteit wordt weggeduwd in het onderbewuste, omdat hij als niet welkom, eng, of zelfs gevaarlijk kan voelen…. De kwaliteit raakt dan vervormd en kan zich uiten in bv manipulatief of dominant gedrag (wat dan mogelijk ook weer onderdrukt moet worden!). Door je schaduw in het licht te brengen kun je jezelf helen én je de kracht van de oorspronkelijke kwaliteit weer toe-eigenen.

We bezoeken via onze schaduwkanten zogezegd onze eigen ‘onderwereld’ en ervaren de liefdevolle, krachtige energie die daar aanwezig is.

We duiken steeds dieper in de sjamanistische kracht van het veld van Sacred Sexuality en verbinden ons met de natuurlijke seksuele energie waar wij allemaal deel van uitmaken. We worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer, wild en onschuldig tegelijkertijd. We ervaren en vieren de “Wild innocent love”.

We maken gebruik van dans, beweging, aanraking en rituelen.

Deze sjamanistische training bestaat uit drie weekenden van zaterdag 10 uur tot zondag 17 uur, met overnachting.

Voor deelname aan deze reis is noodzakelijk dat je bij ons de zesdaagse reis of zomerretreat Spiritual Sexual Shamanism/The Shamanic Power of Sacred Sexuality hebt gevolgd. Na aanmelding nemen we contact met je op om te bekijken of de Advanced training op dit moment bij je past.

De data waarop de training plaatsvindt zijn: 20-21 mei, 10-11 juni, 24-25 juni 2023. De weekenden zijn steeds van 10 uur op zaterdag tot 17 uur op zondag.

Kosten:
€ 750,-* inclusief alles.
€ 650,- * inclusief alles, als je de advanced al eerder hebt gedaan (en dus herhaalt). Overigens is het programma altijd afgestemd op de groep en is iedere groep uniek. Herhalen geeft je een verdiepende ervaring.
* In verband met de huidige forse kostenstijgingen zijn deze prijzen geldig zolang hier vermeld. Het is mogelijk dat we tussentijds de prijzen gaan verhogen. Deze stijging geldt ook als je je wel hebt aangemeld maar niet binnen de betaaltermijn van 14 dagen hebt betaald.

Deze prijs is voor de drie weekenden samen. Hierbij zijn alle vegetarische maaltijden (per weekend 2x lunch, 1 x ontbijt en 1 x avondeten), koffie, thee & lekkers tussendoor, gebruik van hottub en massageolie en de overnachtingen van zaterdag op zondag inbegrepen.

De training wordt gegeven in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Meld je aan via ons inschrijfformulier.
Heb je nog vragen stuur dan een mail naar info@seedzforlife.nl.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Samir (41 jaar): “Sinds het tweede advanced weekend wist ik dat er een nieuwe transformatie was begonnen. Mijn proces is sinds ik ben begonnen bij Seedz een emotionele achtbaan geweest met intense introspectie en leren.
De twee schaduwen die ik ontdekte in het eerste weekend van de advanced zijn veel meer geïntegreerd en verwelkomd door mijn bewuste ik. Het maakt me heel en trouw aan mezelf. Ik ontdek nu de effecten die dat heeft op mijn gedrag en patronen. Het is schokkend om te zien hoeveel er vanzelf van binnenuit verandert. De grootste les voor mij is dat in plaats van het slakkentempo van het werken aan veranderende patronen en gedragingen (de symptomen van de schaduwen), aan de oorzaak zelf is gewerkt (de schaduwen).  Wat een geweldig cadeau is deze reis tot nu toe geweest!  En de reis gaat door…

Gegevens

Begin:
mei 20, 2023 10:00
Einde:
mei 21, 2023 17:00
Kosten:
€750

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »