Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zesdaagse reis Spiritual Sexual Shamanism & Tantra (3 weekenden)

11 september @ 10:00 - 12 september @ 17:00

€625

Deze sjamanistische training bestaat uit drie weekenden van zaterdag 10 uur tot zondag 17 uur, met overnachting. Stap voor stap nemen we je mee in een reis binnen het Spiritual Sexual Shamanism.

Ieder weekend is een intense reis waarin je geconfronteerd wordt met nieuwe belevingen en inzichten. In de tussenliggende weken kun je deze ‘processen’, verwerken en integreren in je leven.

Allereerst creëren we een veilige, intieme sfeer. We besteden aandacht aan het durven  stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren. In deze fase leer je overtuigingen los te laten die je belemmeren om je te verbinden met je krachtige, creatieve energie en je unieke zelf. We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd. We laten overlevingspatronen los en komen tot de essentie van wie we zijn.

In de tweede helft van de reis duiken we steeds dieper  in de kracht van het Spiritual Sexual Shamanism en gaan we de kracht van seksuele energie ontdekken en gebruiken. We gaan voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit en komen in de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen. We bezoeken onze eigen ‘onderwereld’ en worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer. We ontdekken de Wild innocent love.

We werken daarbij met verschillende tools: beweging, ademhaling, energie, visualisatie, emotional integration, aanraking, verweven met  sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte. Zeker in de tweede helft van de reis werken we expliciet met het opwekken en gebruiken van seksuele energie, als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn.

Voor deelname aan deze reis is wenselijk dat je -enige- ervaring hebt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt.  Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of deze reis bij jou past.

De data waarop de training plaatsvindt zijn: 11 & 12 september, 2 & 3 oktober en 30 & 31 oktober 2021.

Deelname is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water, toiletspullen inclusief een handdoek en beddengoed. Je kunt ook bij ons beddengoed huren tegen een kleine vergoeding.
Je betaalt voor deze training € 625,- (incl 21% BTW) inclusief alle maaltijden en overnachtingen.

Wil je een extra nacht boeken (bv op vrijdagavond) dan betaal je € 25,- pppn. Neem hierover dan vooraf contact met ons op.

De training wordt gegeven in ons eigen centrum in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Meld je aan via ons inschrijfformulier. Heb je nog vragen stuur dan een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Gegevens

Begin:
11 september @ 10:00
Einde:
12 september @ 17:00
Kosten:
€625

Organisator

Seedzforlife
Bekijk de site van de organisator

Locatie

Meidijk 7 Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, 5305 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-28033992
Bekijk locatie site