Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema/introductieweekend Spiritual Sexual Shamanism “Take back your power”

mei 28, 2022 10:00 - mei 29, 2022 17:00

€225

Dit “Take back your power” weekend is geschikt voor zowel nieuwsgierigen als ervaren reizigers in het spirituele, seksuele, sjamanistische veld!

Power hebben we allemaal, de liefde en kracht van onze primaire levensenergie. Om ons te verbinden met het leven, in liefde en overgave.

En tegelijkertijd bedekken we veel van die power! Het lijkt erop dat ze er niet echt mag zijn in deze maatschappij. Dat aanpassing, terughoudendheid, voorzichtigheid en schaamte belangrijker zijn dan deze primaire verbinding met onze levensenergie.

En hoe jammer is dat! Veel van onze power wordt op die manier verbannen, weggestopt in uithoeken van ons lichaam en onze geest, om een verborgen leven te leiden. En omdat we er dan geen contact meer mee hebben kan de oorspronkelijk positieve en krachtige energie vervormen tot shadows waar we vervolgens veel last van kunnen hebben.

Zo kunnen we gaan manipuleren, domineren, ons slachtoffer voelen, onszelf verstoppen, wegcijferen, overmatig gaan zorgen voor anderen, verslaafd raken aan alchohol of drugs etc. Want alles wat onderdrukt wordt komt op een verwrongen manier weer aan de oppervlakte.

Het leven is er om voluit geleefd te worden, van de grond waarin we wortelen tot onze kruin waarin de verbinding met de kosmos schuilt, en alles daar tussen in. In dit weekend word je uitgedaagd weer contact te maken met wat je was kwijtgeraakt, de oorspronkelijke levenskracht weer toe te eigenen. Take your power back.

In een intieme setting, met veel aandacht voor veiligheid en verbinding, krijg je de kans om op je eigen manier, binnen je eigen tempo, deze spannende zoektocht aan te gaan. Want iedereen is het waard om vrij te zijn en van daaruit te leven, jij dus ook.

Voor dit weekend is ervaring met tantra en/of bodywork zeker welkom, maar geen must. Belangrijk is dat je een open mind hebt en nieuwsgierig bent naar wat er nog meer in je verborgen zit. Je doet dit binnen je eigen grenzen.

Omdat sommige rituelen -deels- bloot worden gedaan is het wel belangrijk dat je daar geen moeite mee hebt. Maar uiteindelijk bepaal je je eigen grenzen en wij helpen je deze te bewaken. Na dit introductieweekend kun je er voor kiezen om in onze meerdaagse trainingen en retreats de verdiepende reis met jezelf nog dieper aan te gaan.

Het weekend wordt gegeven in ons eigen centrum in Zuilichem (gemeente Zaltbommel), begint op zaterdag om 10.00 uur en duurt tot zondag 17.00 uur.

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water.

Je betaalt voor dit weekend € 225,-. Hierbij zijn alle vegetarische maaltijden (per weekend 2x lunch, 1 x ontbijt en 1 x avondeten), koffie, thee & lekkers tussendoor, gebruik van massageolie en de overnachting van zaterdag op zondag inbegrepen. Tegen een kleine vergoeding kun je evt. vrijdagavond al komen.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail voor meer informatie naar info@seedzforlife.nl.

In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst. Pas na ontvangst van onze bevestiging is je aanmelding definitief.

“Het weekend ‘Take back your power’ heeft een grote shift tot gevolg gehad en me echt weer teruggevoerd naar mijn power. Ik voel sindsdien weer meer energie en voel dat mijn herstel echt een stijgende lijn heeft ingezet. Heel veel dank daarvoor. Daarnaast heeft het ook tot een verdieping geleid in de relatie tussen mij en mijn vriendin. Het weekend heeft me al met al meer opgeleverd dan ik ooit van tevoren had durven vragen.” (Ralph)

Gegevens

Begin:
mei 28, 2022 10:00
Einde:
mei 29, 2022 17:00
Kosten:
€225

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »