Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Advanced zesdaagse reis Sacred Sexual Sjamanisme & Tantra

september 14 10:00 - september 15 17:00

€795

De Advanced zesdaagse reis Sacred Sexual Sjamanisme & Tantra vindt plaats op 14-15 september, 28-29 september, 12-13 oktober 2024.

De Advanced reis kun je zien als een vervolg op de zesdaagse reis of zomerweek, maar tegelijkertijd ook weer niet. De Advanced heeft haar eigen invalshoeken, belevingen en bewustzijn.

In de zesdaagse reis / zomerweek besteden we veel aandacht aan heling van je eigen trauma’s en issues. In de Advanced zoeken we vooral het ‘transpersonal level’ op, voorbij ons ego bewustzijn waar onze persoonlijke issues minder belangrijk zijn.  We creëren samen een collectieve energie waarin we ons onderdeel kunnen voelen van het grote geheel. Ook hier vindt heling plaats omdat je in het transpersonal level in feite al vrij bent, je vrij kunt bewegen en je kunt ervaren wat er niet meer past in je leven om dit vervolgens los te laten. 

Contact maken met onze schaduwstukken, de delen van onszelf die we wegstoppen, hoort daarbij. In onze schaduw ligt immers zoveel van onze kracht verborgen!
Een schaduw ontstaat waar je een aspect van jezelf, een kwaliteit, weg hebt geduwd in je onderbewuste, omdat hij als niet welkom, eng, of zelfs gevaarlijk voelde. Omdat ergens in je leven, deze kwaliteit er niet mocht zijn. De kwaliteit raakt dan vervormd en kan zich uiten in bv manipulatief of dominant gedrag (wat dan mogelijk ook weer onderdrukt moet worden!).

Door je schaduw in het licht te brengen kun je jezelf helen én je de kracht van de oorspronkelijke kwaliteit weer toe-eigenen. Daarom is schaduwwerk van onschatbare waarde in al onze intieme verbindingen.

In de Advanced zesdaagse reis onderzoeken we ons eigen schaduwrijk. We bezoeken via onze schaduwkanten zogezegd onze eigen ‘onderwereld’ en ervaren de liefdevolle, krachtige energie die daar aanwezig is.

We duiken steeds dieper in de sjamanistische kracht van het veld van Sacred Sexuality en verbinden ons met de natuurlijke seksuele energie waar wij allemaal deel van uitmaken. We worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer, wild en onschuldig tegelijkertijd. We ervaren en vieren de “Wild innocent love”.

We maken gebruik van dans, beweging, ademwerk, aanraking en rituelen.

Deze sjamanistische training bestaat uit drie weekenden van zaterdag 10 uur tot zondag 17 uur, met overnachting.

Kosten:
€ 795,- inclusief alles. Deze prijs is voor de drie weekenden samen. Hierbij zijn alle vegetarische maaltijden (per weekend 2x lunch, 1 x ontbijt en 1 x avondeten), koffie, thee & lekkers tussendoor, gebruik van hottub en massageolie en de overnachtingen van zaterdag op zondag inbegrepen. Tegen een kleine vergoeding kun je evt. al op vrijdagavond komen.

De weekenden zijn in Zuilichem (gemeente Zaltbommel-NL).

De Advanced zesdaagse reis is toegankelijk voor wie de Zesdaagse reis of Zomerretreat heeft afgerond, maar ook voor wie vanuit ruime ervaring in tantra of gerelateerd bewustzijnswerk zich hiertoe geroepen voelt. Hebben we elkaar nog niet ontmoet dan maken we eerst kennis via een online ontmoeting, om te onderzoeken of het voor beide partijen past.

Meld je aan via ons inschrijfformulier.
Heb je nog vragen stuur dan een mail naar info@seedzforlife.nl.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

We werken in groepen van maximaal 14 deelnemers en streven naar een evenwichtige balans in mannen en vrouwen.

Paola (50 jaar): “Voor mij was en is schaduwwerk zo bevrijdend! Ontdekken wat er zit, waarom maar vooral de liefde voor de schaduw ontwikkelen door de functie te zien..en dan weer dieper erachter komen, en daar jezelf zien en omarmen. Alles van je Zijn te laten Zijn zonder oordeel. Wat een ruimte en wat een hervonden levensgeluk! Natuurlijk kwam ik mijn eigen weerstand tegen, maar ook zien en voelen waarom die blokkades zorgvuldig waren opgebouwd gaf compassie en meer zelfliefde..en die liefde stroomt dan weer naar buiten. Wat een prachtig werk!”

Gegevens

Begin:
september 14 10:00
Einde:
september 15 17:00
Kosten:
€795

Organisator

Seedzforlife
Telefoon
06-28033992
E-mail
info@seedzforlife.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, Gelderland 5305VJ Nederland
+ Google Maps
KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »