Jaartraining.. of niet?

De jaartraining

Voor wie met ons "op reis" wil, bieden we de Zesdaagse reis, die bestaat uit drie weekenden of de zomerweek. Dit is onze basistraining die je vooral een zachte én krachtige landing geeft in het veld van Sjamanisme en Tantra.
Ingrediënten zijn oa persoonlijk en transpersoonlijk bewustzijn, lichaamswerk, jezelf laten zien, verbinding, grenzen en verlangens, autheniciteit, consent, mannelijke en vrouwelijke energie, donkere en lichte energie, sacrale energie, werken met seksuele energie als helende tool. Heling van je eigen trauma’s en issues is een belangrijk onderdeel van deze reis.

Na de zesdaagse reis kun je -als dat voor je klopt- door met de Advanced. Dit bestaat ook uit drie weekenden. Hierin zoeken we vooral het ‘transpersoonlijk level’ op, voorbij ons ego bewustzijn waar onze persoonlijke issues minder belangrijk zijn. Ook hier vindt heling plaats omdat je in het transpersoonlijke level in feite al vrij bent. Dit bewustzijn geeft een diepere ervaring van vrijheid in jezelf. Daarnaast stimuleert het je om opgedane ervaringen te integreren en los te laten wat niet meer bij je past. Contact maken met onze schaduwstukken, de delen van onszelf die we wegstoppen, hoort daarbij. In onze schaduw ligt immers zoveel van onze kracht verborgen! Door je schaduw in het licht te brengen kun je jezelf helen én je die kracht weer toe-eigenen. We duiken tijdens de Advanced bovendien steeds dieper in de sjamanistische kracht van het veld van Sacred Sexuality en verbinden ons met de natuurlijke seksuele energie waar wij allemaal deel van uitmaken.

De Advanced 2.0 (vervolg op de Advanced) bestaat wederom uit drie weekenden en is het laatste onderdeel van de trilogie, voor als je wilt en durft! Je verlangen staat in deze training centraal, en vooral die delen die zijn weggestopt in je onderwereld. Daarom spelen ook in deze training het verder uitdiepen van je schaduwstukken een belangrijke rol.

Samen vormen de Zesdaagse reis, de Advanced en de Advanced 2.0 een jaartraining. De volgorde is daarbij van belang! Na elk deel van de trilogie kijk je of je verder wilt, en wij zullen je hier ook in adviseren... soms mag een stuk nog meer rijpen voor een volgende stap passend is. Soms adviseren we je een bepaald deel van de training te herhalen.

Na de zesdaagse reis kun je worden opgenomen in onze Seedz tribe met oa een app groep, speciale community en verdiepingsweekenden.

KvK nummer 76892514
BTW ID-nummer NL860828797B01
Bankrekening NL87INGB0006582717
Translate »