Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zesdaagse intensive Spiritual Sexual Shamanism & Tantra (3 weekenden za-zo)

24 oktober @ 10:00 - 13 december @ 16:00

€570

Deze sjamanistische training bestaat uit drie weekenden van zaterdag 10 uur tot zondag 16 uur, met overnachting. Stap voor stap nemen we je mee in een reis binnen het Spiritual Sexual Shamanism. Lees hier meer over Spiritual Sexual Shamanism en de overeenkomsten/verschillen met tantra.

Ieder weekend is een intense reis waarin je geconfronteerd wordt met nieuwe belevingen en inzichten. In de tussenliggende weken kun je deze ‘processen’, verwerken en integreren in je leven.

Allereerst creëren we een veilige, intieme sfeer. We besteden aandacht aan het durven  stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren. In deze fase leer je overtuigingen los te laten die je belemmeren om je te verbinden met je krachtige, creatieve energie en je unieke zelf. We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd. We laten overlevingspatronen los en komen tot de essentie van wie we zijn.

In de tweede helft van de reis duiken we steeds dieper  in de kracht van het Spiritual Sexual Shamanism en gaan we de kracht van seksuele energie ontdekken en gebruiken. We gaan voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit en komen in de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen. We bezoeken onze eigen ‘onderwereld’ en worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer. We ontdekken de Wild innocent love.

We werken daarbij met verschillende tools: beweging, ademhaling, energie, visualisatie, emotional integration, aanraking, verweven met  sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte. Zeker in de tweede helft van de reis werken we expliciet met het opwekken en gebruiken van seksuele energie, als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn.

Vanaf het tweede weekend richten we voor wie dat wil op zaterdagavond een tempel in, als een safe en sacred space waarin je wordt uitgenodigd te onderzoeken en te experimenteren.

Voor deelname aan deze reis is wenselijk dat je -enige- ervaring hebt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je al een aantal stappen hebt gezet op je eigen pad naar spiritueel bewustzijn en dat je in staat bent jezelf, en datgene wat er met je gebeurt, te ‘dragen’.  Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of deze reis bij jou past.

De data waarop de training plaatsvindt zijn: 24& 25 oktober, 21& 22 november en 12&13 december. Deelname is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water, toiletspullen inclusief een handdoek. Je betaalt voor deze training € 570,- (incl 21% BTW) inclusief alle maaltijden en overnachtingen.

Wil je een extra nacht boeken (bv op vrijdagavond) dan betaal je € 25,- pppn. Neem hierover dan vooraf contact met ons op.

De training wordt gegeven in ons eigen centrum in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Gegevens

Begin:
24 oktober @ 10:00
Einde:
13 december @ 16:00
Kosten:
€570

Organisator

Seedzforlife
Website:
www.seedzforlife.nl

Locatie

Meidijk 7 Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, 5305 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-28033992
Website:
www.seedzforlife.nl