Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zesdaagse reis Spiritual Sexual Shamanism Advanced (3 weekenden)

4 september @ 10:00 - 5 september @ 17:00

€625

Deze reis gaat verder waar onze zesdaagse reis eindigden, en is uitsluitend toegankelijk als je deze bij ons hebt gevolgd.

Deze sjamanistische training bestaat uit drie weekenden van zaterdag 10 uur tot zondag 17 uur, met overnachting. Stap voor stap nemen we je verder mee binnen het Spiritual Sexual Shamanism.

Ieder weekend is een intense reis waarin je geconfronteerd wordt met nieuwe belevingen en inzichten. In de tussenliggende weken kun je deze ‘processen’, verwerken en integreren in je leven.

Allereerst creëren we een veilige, intieme sfeer. We herhalen kort enkele tools rondom bv het durven  stellen van je grenzen, het verkennen van je verlangens en  om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren. We laten overlevingspatronen los en komen tot de essentie van wie we zijn.

We duiken steeds dieper  in de kracht van het Spiritual Sexual Shamanism en gaan we de kracht van seksuele energie steeds verder ontdekken en gebruiken. We gaan steeds meer voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit om ons te verbinden met de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen. We bezoeken onze eigen ‘onderwereld’, onze schaduw en worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer. We vieren de Wild innocent love.

Voor deelname aan deze reis is noodzakelijk dat je bij ons de zesdaagse reis of zomerweek Spiritual Sexual Shamanism hebt gevolgd.

De data waarop de training plaatsvindt zijn: 4-5 september, 25-26 september en 16-17 oktober 2021.

Deelname is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

De training wordt gegeven in ons eigen centrum in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Gegevens

Begin:
4 september @ 10:00
Einde:
5 september @ 17:00
Kosten:
€625

Organisator

Seedzforlife
Bekijk de site van de organisator

Locatie

Meidijk 7 Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, 5305 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-28033992
Bekijk locatie site