Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Weekendreis Spiritueel Sexual Shamanism

4 september @ 19:00 - 6 september @ 15:00

€325

In dit weekend duiken we gezamenlijk de diepte in van het Spiritual Sexual Shamanism.

We creëren een veilige container en onderzoeken vervolgens de energie van het hoofd, de energie van het hart en de energie van de seks. We verbinden dat alles met elkaar, en we verbinden ons met de kosmos. We zoeken de life-force op in ons zelf en delen die met elkaar. Zo vullen we de container met warme, krachtige, intense energie. We gaan voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit en komen in de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen. We bezoeken onze eigen ‘onderwereld’ en worden daardoor steeds krachtiger, vrijer en schaamtelozer. We ontdekken onze Innocent wild love. Om te eindigen in het gebied van de non-existense, the void, waarin alles oplost.

We werken daarbij met verschillende tools: beweging, ademhaling, energie, visualisatie, emotional integration, aanraking, verweven met  sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte. Zeker in de tweede helft van het weekend werken we expliciet met het opwekken en gebruiken van seksuele energie, als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn.

Dit weekend is een verkorte, maar intense, versie van de vijfdaagse reis.

Lees hier meer over spiritual sexual shamanism en de overeenkomsten/verschillen met tantra.

We beginnen vrijdag om 19.00 uur en eindigen zondag rond 15.00 uur, inclusief overnachtingen. En als je daarna weer de ‘echte’ wereld in gaat zul je merken dat je die net wat anders ervaart dan voor dit weekend.

Voor deelname aan dit intensieve weekend is het nodig dat je over -enige- ervaring beschikt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je al een aantal stappen hebt gezet op je eigen pad naar spiritueel bewustzijn en dat je in staat bent jezelf, en datgene wat er met je gebeurt, te ‘dragen’. Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of dit weekend bij jou past

Je betaalt voor deze reis € 325,- inclusief maaltijden en 2 overnachtingen. Je neemt deel op eigen verantwoordelijkheid.

Gedurende het weekend zullen we af en toe wat praktische, huishoudelijke ondersteuning vragen.

Meenemen: gemakkelijke kleding, grote handdoek, omslagdoek, flesje water. Een opschrijfboekje om notities te maken kan ook handig zijn.

En verder natuurlijk de gebruikelijke spullen voor persoonlijke verzorging.

Het weekend vindt plaats in ons eigen centrum in Zuilichem, gemeente Zaltbommel. Er zijn drie 2-persoonskamers beschikbaar en verder kan er overnacht worden in de groepsruimte. Daar zijn matrassen aanwezig, neem zelf een hoeslaken, dekbed of slaapzak en een kussen mee.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Gegevens

Begin:
4 september @ 19:00
Einde:
6 september @ 15:00
Kosten:
€325

Organisator

Seedzforlife
Website:
www.seedzforlife.nl

Locatie

Meidijk 7 Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, 5305 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-28033992
Website:
www.seedzforlife.nl