Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Weekendreis Spiritueel Sexual Shamanism & Tantra

12 februari 2021 @ 19:00 - 14 februari 2021 @ 17:00

€325

In dit weekend duiken we gezamenlijk de diepte in van het Spiritual Sexual Shamanism.

We creëren een veilige, intieme sfeer en onderzoeken vervolgens de energie van het hoofd,  hart en seks en hoe deze met elkaar te verbinden. Zo vullen we de container met warme, krachtige, intense energie. We besteden aandacht aan  het durven stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren.
We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd én we gaan voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit en komen in de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen.

We werken daarbij met verschillende tools: beweging, ademhaling, energie, visualisatie, emotional integration, aanraking, verweven met  sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte. Zeker in de tweede helft van het weekend werken we expliciet met het opwekken en gebruiken van seksuele energie, als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn.

Lees hier meer over spiritual sexual shamanism en de overeenkomsten/verschillen met tantra.

We beginnen vrijdag om 19.00 uur en eindigen zondag rond 17.00 uur, inclusief overnachtingen. En als je daarna weer de ‘echte’ wereld in gaat zul je merken dat je die net wat anders ervaart dan voor dit weekend.

Voor deelname aan dit intensieve weekend is het nodig dat je over -enige- ervaring beschikt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je al een aantal stappen hebt gezet op je eigen pad naar spiritueel bewustzijn en dat je in staat bent jezelf, en datgene wat er met je gebeurt, te ‘dragen’. Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of dit weekend bij jou past.

Je betaalt voor deze reis € 325,- (incl 21% BTW) inclusief maaltijden en 2 overnachtingen. Je neemt deel op eigen verantwoordelijkheid.

Meenemen: gemakkelijke kleding, grote handdoek, omslagdoek, flesje water. Een opschrijfboekje om notities te maken kan ook handig zijn.

En verder natuurlijk de gebruikelijke spullen voor persoonlijke verzorging.

Het weekend vindt plaats in Zuilichem, gemeente Zaltbommel.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Gegevens

Begin:
12 februari 2021 @ 19:00
Einde:
14 februari 2021 @ 17:00
Kosten:
€325

Organisator

Seedzforlife
Website:
www.seedzforlife.nl

Locatie

Meidijk 7 Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, 5305 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-28033992
Website:
www.seedzforlife.nl