Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vierdaagse reis Spiritual Sexual Shamanism & Tantra – Van OUD naar NIEUW!

28 december @ 10:00 - 31 december @ 17:00

€495

In deze vierdaagse reis “Van OUD naar NIEUW” duiken we gezamenlijk de diepte in van het Spiritual Sexual Shamanism.

We creëren een veilige, intieme sfeer en onderzoeken vervolgens de energie van het hoofd,  hart en seks en hoe deze met elkaar te verbinden. Zo vullen we de container met warme, krachtige, intense energie. We besteden aandacht aan  het durven stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren.

We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd én we gaan voorbij het ‘personal level’ van ego en identiteit en komen in de wereld van het ‘transpersonal level’ waarin ego, identiteit en zelfs gender oplossen.

We werken daarbij met verschillende tools: beweging, ademhaling, energie, visualisatie, emotional integration, aanraking, verweven met  sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte. Zeker in de tweede helft van de vierdaagse werken we expliciet met het opwekken en gebruiken van seksuele energie, als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn.

Lees hier meer over spiritual sexual shamanism en de overeenkomsten/verschillen met tantra.

We beginnen deze reis op maandag 28 december om 10.00 uur. Als je wilt kun je al aankomen op zondagavond 27 december vanaf 19.00 uur. We eindigen op donderdag/oudejaarsdag 31 december rond 17.00 uur. Voor wie wil en bij voldoende interesse organiseren we aansluitend een “Oudejaarstempel”.

Voor deelname aan deze intensive is het nodig dat je over -enige- ervaring beschikt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je al een aantal stappen hebt gezet op je eigen pad naar spiritueel bewustzijn en dat je in staat bent jezelf, en datgene wat er met je gebeurt, te ‘dragen’. Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of deze reis bij jou past.

Je betaalt voor deze reis € 495,- (incl 21% BTW) inclusief alle maaltijden en 3 overnachtingen.
De kosten voor de “Oudejaarstempel” bedragen € 50,- per persoon inclusief het avondeten en de overnachting. Je betaalt dit contant bij aanvang. Graag horen we vooraf of je hieraan wilt deelnemen.

Voor de eventuele extra overnachting op 27 december vragen we een vergoeding van € 25,- per persoon, contant te voldoen bij aankomst. Graag horen we vooraf indien je hiervan gebruik wilt maken.

Je neemt deel op eigen verantwoordelijkheid.

Meenemen: gemakkelijke kleding, grote handdoek, omslagdoek, flesje water. Een opschrijfboekje om notities te maken kan ook handig zijn.

En verder natuurlijk de gebruikelijke spullen voor persoonlijke verzorging.

De vierdaagse vindt plaats in Zuilichem, gemeente Zaltbommel.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Gegevens

Begin:
28 december @ 10:00
Einde:
31 december @ 17:00
Kosten:
€495

Organisator

Seedzforlife
Website:
www.seedzforlife.nl

Locatie

Meidijk 7 Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, 5305 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-28033992
Website:
www.seedzforlife.nl