Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Try out tantra en sacred (sexual) shamanism

16 mei @ 11:00 - 19:00

€60

We slaan een nieuwe koers in, met een nieuw programma. Daarin combineren we tantra met rituelen uit de traditie van sacred (sexual) shamanism. We presenteren onze nieuwe workshops deze zomer in Frankrijk tijdens het tantra festival Sadhaka.

Als voorbereiding organiseren we op 16 mei in Nederland een try-out waarvoor we jou graag uitnodigen. Het geeft ons de kans de nieuwe workshops “uit te proberen” en geeft jou de mogelijkheid tegen een bescheiden vergoeding hiermee kennis te maken. Na afloop horen we graag je feedback. Mogelijk plannen we nog een 2e datum. Bij interesse graag mailen.

De inhoud van de try out staat nog niet definitief vast, die hangt ook af van het ervaringsniveau van de deelnemers. Zie het maar als een ‘verrassingspakket’.
Thema’s die aan bod kunnen komen zijn onder meer:
Uitkomen voor je verlangens en je grenzen, integratie van hoofd, hart en sex, persoonlijke en transpersoonlijk bewustzijnsniveau, het delen van kwetsbaarheid, sjamanistische rituelen over sterven, wedergeboorte en sacred sexual energy.

Hou er rekening mee dat naaktheid deel kan uitmaken van de oefeningen, evenals expliciet werken met seksuele energie. Ervaring met tantra en/of sexual shamanic work is daarom gewenst. Bij twijfel neem even contact met ons op.

De voertaal tijdens de try out is Nederlands, op het festival Engels.

Tijd: 11-19 uur.
Locatie: Zuilichem, gemeente Zaltbommel.
Vergoeding: € 60,- inclusief eenvoudige lunch, koffie en thee. Na afloop kunnen samen potluck eten.
Maximum aantal deelnemers: 10.
Wil je van deze unieke kans gebruik maken geef je dan zo snel mogelijk op.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
11:00 - 19:00
Kosten:
€60