Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductiedag Spiritual Sexual Shamanism & Tantra

3 oktober 2020 @ 10:30 - 18:00

€70

In deze workshop maak je kennis met Spiritual Sexual Shamanism. Wat is dat, waar gaat het om, wat is er ‘spiritueel’ aan seks? En welke rol speelt sjamanisme hierin? We leggen uit, maar we gaan het vooral doen en beleven.

Lees hier meer over Spiritual Sexual Shamanism en de overeenkomsten/verschillen met tantra.

De inhoud staat niet op voorhand vast en kan per workshop verschillen, afhankelijk van de energie van dat moment. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn onder meer:

Je verlangens en je grenzen, integratie van hoofd, hart en sex, persoonlijke en transpersoonlijk bewustzijnsniveau, sjamanistische rituelen over sterven en wedergeboorte en rituelen waarin we werken met seksuele energie.

Deelname aan deze workshop vraagt van jou vooral een dosis nieuwsgierigheid en een open mind. Ervaring met lichaamsgericht werk, tantra en dergelijke is zeker welkom maar niet noodzakelijk. Omdat sommige rituelen –deels- bloot worden gedaan is het wel belangrijk dat je daar geen probleem mee hebt. Twijfel je, neem dan even contact met ons op.

Hoe dan ook zijn je eigen grenzen belangrijk, ook tijdens de workshop, wij helpen je deze te bewaken.

De workshop wordt gegeven in ons eigen centrum in Zuilichem (gemeente Zaltbommel), begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur, met een gezamenlijke lunch.

Graag sluiten we deze dag af met een gezamenlijke potluck – samen eten waarbij iedereen iets te eten mee voor zichzelf en om te delen (een hartige taart, een salade, soep, of iets dergelijks).

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water. Je betaalt voor deze dag € 70,-  (incl 21% BTW) inclusief lunch.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Gegevens

Datum:
3 oktober 2020
Tijd:
10:30 - 18:00
Kosten:
€70

Organisator

Seedzforlife
Site:
www.seedzforlife.nl

Locatie

Meidijk 7 Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, 5305 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-28033992
Site:
www.seedzforlife.nl