Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductie Spiritual Sexual Shamanism & tantra

19 juni @ 10:30 - 19:00

€80

De introductiedag is een kennismaking met ons, onze werkwijze en het Spiritual Sexual Sjamanisme. Deelname aan deze workshop vraagt van jou vooral een dosis nieuwsgierigheid en een open mind. Ervaring met tantra, lichaamsgericht werk en dergelijke is zeker welkom maar niet noodzakelijk.

Omdat sommige rituelen -deels- bloot worden gedaan is het wel belangrijk dat je daar geen moeite mee hebt. Maar uiteindelijk bepaal je je eigen grenzen en wij helpen je deze te bewaken.

Na deze introductiedag kun je er voor kiezen in onze meerdaagse trainingen en retreats om de verdiepende reis met jezelf echt aan te gaan.

De workshop wordt gegeven in ons eigen centrum in Zuilichem (gemeente Zaltbommel), begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur, met een gezamenlijke lunch. Graag sluiten we deze dag af met een gezamenlijke potluck – samen eten waarbij iedereen iets te eten mee voor zichzelf en om te delen (een hartige taart, een salade, soep, of iets dergelijks).

Meenemen: makkelijk zittende kleding, grote handdoek en een omslagdoek, flesje water. Je betaalt voor deze dag € 80,- inclusief lunch.

Meld je aan via ons inschrijfformulier of stuur een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
10:30 - 19:00
Kosten:
€80

Organisator

Seedzforlife
Bekijk de site van de organisator

Locatie

Meidijk 7 Zuilichem
Meidijk 7
Zuilichem, 5305 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-28033992
Bekijk locatie site