Kijk in de agenda voor ons actuele aanbod.

Workshops

Leven vanuit ruimte en vrijheid, ontdekken en vervullen van je verlangens, grenzen kunnen voelen en stellen, een sterkere verbinding met je spirituele bewustzijn, dat is waar het in onze workshops om gaat

We hebben meer wijsheid in ons dan alleen de wijsheid van ons hoofd. We hebben ook de wijsheid van het hart, dat gaat over liefde en verbinding, we hebben de wijsheid van onze onderbuik waar de diepere emoties schuilen als angst, vreugde, verdriet en overlevingsdrang, en we hebben de wijsheid van onze seksuele energie, als bron van primaire en daarmee enorm krachtige levensenergie.
Een rode draad door al onze workshops is dat al deze lagen gelijkwaardig aan bod komen, en met elkaar in verbinding worden gebracht.

Onze workshops zijn een intense beleving, een ontdekkingsreis in jezelf naar de lichte en de ‘donkere’ kanten want ook die horen er bij. De invalshoek is je lichaam want daar gebeurt het allemaal: bewegen, ademen, geluid, aanraking, meditatie, seksuele energie, rituelen. Alles gericht op voelen, ervaren, beleven en uiteindelijk op -spiritueel- bewustzijn.

De workshops staan op zichzelf; je kunt er eenmalig aan deelnemen, of vaker. Kijk in de agenda voor meer informatie over het aanbod.

Trainingen: om verder de diepte in te gaan

Je leven is een proces, en veranderingen zijn dat ook…  Daarom bieden we ook trainingen aan bestaande uit meerdere bijeenkomsten, in een vaste groep. Nog meer dan in de workshops wordt je hier door middel van oefeningen uitgedaagd laagjes in jezelf te verkennen, te ontwikkelen en te laten groeien. De vaste groep maakt het mogelijk niet alleen jezelf, maar ook anderen intenser te ontmoeten, en daarmee jezelf weer. In de periode tussen de bijeenkomsten krijgen de indrukken en nieuwe ervaringen de kans om te zakken en te integreren… om bij de volgende sessie weer in beweging te worden gebracht.

We ontwikkelen trainingen met verschillende thema’s, maar vaste ingrediënten zijn beweging, ademhaling, energie, contact, rutyelen en -spiritueel- inzicht.

Kijk in de agenda voor ons actuele aanbod.

 

aanmelden