Het begint bij jezelf

Je wilt graag in je eigen flow zitten, in je eigen, krachtige energie om bevredigend en succesvol te leven, je behoeften te vervullen en je doelen te realiseren. Want het is heerlijk om je goed te voelen, vertrouwen te hebben en te durven genieten van wat je hoofd, je hart en je lichaam allemaal te bieden hebben.

Maar hoe krijg je dat voor elkaar, als je merkt dat je daarbij steeds tegen dezelfde blokkades en belemmeringen aanloopt, hoezeer je ook je best doet? Dat het niet echt wil lukken? Dan kan je moedeloos worden en lusteloos, en je dreigt het vertrouwen te verliezen dat het ooit nog echt leuk wordt.
Wat doe je dan, accepteren dat het nu eenmaal zo is?

Het is verleidelijk de situatie, de omstandigheden, of de ander daarvan de schuld te geven. Maar dat lost weinig op. We hebben allemaal belemmeringen in onszelf, de blokkades die je verhinderen voluit te leven. Je hebt ze ooit ontwikkeld vanaf je vroegste jeugd, om je te beschermen tegen vervelende of bedreigende situaties. Gelukkig maar want je had ze toen nodig. Maar je sjouwt ze nog steeds met je mee, vaak zonder het zelf in de gaten te hebben, en ze maken je onvrij.

Dat hoeft niet. Je kunt je eigen mogelijkheden, je eigen ruimte om hiermee te dealen vergroten. Dat is niet een kwestie van even de knop omzetten; het kost tijd en toewijding.

In onze individuele begeleiding nemen we de tijd, samen met jou, je eigen mogelijkheden en ruimte te vergroten, door belemmerende patronen in jezelf te onderzoeken en je er van te bevrijden. En dat begint bij jezelf: liefde voor jezelf voelen, een prettige relatie met jezelf hebben en de intimiteit in jezelf koesteren. Zodat je krachtiger, intenser en tegelijkertijd met meer plezier gaat leven.

In een kennismakingsgesprek, dat zowel bij Monique kan als bij Frank, kijken we waar jouw knelpunten zitten. Mail naar seedzforlife@gmail.com of bel 06-21142938 (Frank) of 06-28033992 (Monique) voor een afspraak.

Adres: Meidijk 7, 5305 VJ Zuilichem (tussen Zaltbommel en Gorinchem).

Afspraken gaan in overleg en kunnen zowel overdag als ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.

aanmelden